Ricardo Kaka: “Perioada Real Madrid n-a fost deloc un esec pentru mine!”

Browse By

Ricardo Kaka a marturisit intr-un interviu acordat revistei “Esporte Espetacular” ca nu considera un esec perioada petrecuta pe Santiago Bernabeu. Brazilianul adus de gruparea blanco pentru 65 de milioane de euro in 2009 si-a trecut in palmares un titlu de campion al Spaniei in 2011-2012 cu Real Madrid, o Cupa a Regelui Spaniei in 2010-2011 si o Supercupa a Spaniei in 2012: “Perioada Real Madrid n-a fost un esec pentru mine. Am jucat 120 de meciuri si am marcat 28Β de goluri in tot acest timp, practic am jucat 30 de meciuri pe sezon, perioada in care am cucerit si trei titluri, un titlu de campion, o Cupa a Regelui si o Supercupa” a declarat brazilianul.

Acesta s-a referit si la relatia sa cu Jose Mourinho, fostul tehnician de pe Santiago Bernabeu: “M-a ajutat sa cresc, sa am mai multa rabdare, sa lupt si sa respect deciziile antrenorilor mei. M-a invatat sa-l respect si sa muncesc suficient de mult cat sa pot juca. As spune ca m-a maturizat perioada petrecuta langa el, am facut acel pas de la copil la adult” a mai adaugat Ricardo Kaka.

 • http://www.realmadrid.com.ro Ionut-Florin (PES)

  Da,dar totusi…n-a mai fost Kaka de la Milan…

 • Botezatu Razvan

  Pai nu a fost un esec,chiar deloc…la cati bani a putut lua din acest contract,fara sa miste practic nimic!In locul sau,mai bine taceam dracului din gura,fotbalist de 2 lei!

 • Torpyla

  statistic vorbind,a fost la ani lumina mai bun decat iniesta,insa,fotbalul nu se joaca cu creionul pe hartie.

  omul a fost un esec total pentru real madrid…desi,nu stiu cat de bine ne-am redresat din punct de vedere financiar.

  care e situatia lui in momentul de fata vis a vis de real madrid?mai are contract cu clubul?a scos ceva bani de pe el realul?e imprumutat iar?

  • Marius Odagiu

   Nu mai are nicio legatura cu Real Madrid , a plecat gratis…

 • Marius Odagiu

  Ce sa mai zica si el?

  A fost un fiasco total πŸ™‚

  Cu toate asta , mi-as fi dorit sa prinda si el lotul cu care am luat “La Decima” πŸ˜€

  Are cineva idee daca Real Madrid a pierdut ceva din punct de vedere financiar de pe urma lui Kaka’?

 • psycho

  cine stie,poate peste multi ani vom vedea altfel acest transfer.financiar cred ca totul a fost ok dar profesional ma intreb cum de am putut cumpara jucator cu probleme medicale atat de evidente….ramane pentru posteritate

 • psycho

  sau pentru un nou presedinte.

Real Madrid Romania