Risca Zidane cu Modric si Kroos la Paris?

Kroos, Modric

Zidane a primit ieri o veste buna: Modric si Kroos au terminat antrenamentul pe care l-au efectuat alaturi de restul fotbalistilor care n-au jucat sau au jucat mai putin contra lui Getafe. Cu 48 de ore inainte de partida de la Paris, tehnicianul francez a aflat ca are sanse bune sa se bazeze pe cei doi jucatori extrem de importanti din linia mediana a echipei sale. E drept, exista riscuri: cei doi nu vor fi la capacitate maxima si ar putea risca daca vor juca pe Parc de Prince.

Teoretic, acesta antrenament de ieri si cel (protocolar) de pe Parc de Princes vor fi singurele complete efectuate de cei doi pana la ora partidei cu PSG. In acest context, merita sa riste Zinedine Zidane? Germanul si croatul aduna trei saptamani fara meci oficial, iar o partida la intensitate maxima asa cum se anunta returul din Franta i-ar putea costa, chiar si restul sezonului.

Presa spaniola scrie ca Marcelo va fi titular la Paris si ca Zidane va alege dintre Modric si Kroos, un fotbalist cu care va risca in Franta. Contra lui Getafe, Raphael Varane si Mateo Kovacic au fost odihniti de antrenorul francez, la fel si Lucas Vazquez. Sunt semne ca toti trei vor fi titulari pe Parc de Prince, in special primii doi. Daca va opta pentru un 4-4-2 sunt sanse bune ca Isco sa fie titular, insa daca Zizou va opta pentru un 4-3-3, BBC are sanse foarte mari sa inceapa din primul minut cu unul dintre cei doi indisponibili pana acum, in teren.

Formule posibile pentru partida retur cu PSG

  • Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Casemiro, Kovacic, Kroos – Bale, Benzema, Cristiano
  • Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Casemiro, Kovacic – Lucas Vazquez, Marco Asensio – Benzema, Cristiano
  • Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Casemiro, Kovacic – Isco, Asensio – Bale, Cristiano
  • Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Casemiro, Kroos, Modric – Bale, Benzema, Cristiano

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap