Ronaldo despre Neymar si Real Madrid: “Nu exista negocieri, nu este un transfer viabil”

ronaldo-neymar

Fostul mare atacant blanco, Ronaldo Nazario discuta in aceste zile preluarea clubului de prima liga spaniol, Real Valladolid. Ronnie ar putea deveni principalul actionar al alb-violetilor si s-ar fi inteles deja cu oficialii de pe Jose Zorilla pentru suma de 30 de milioane de euro.

Prin urmare, Ronaldo este in centrul atentiei in aceste zile in Spania si nu a putut evita intrebari legate de subiectul Neymar. Totusi, fostul mare numar 9 a clarificat putin lucrurile:

“Am citit multe in presa, insa nimeni de la Real Madrid nu a confirmat interesul pentru Neymar. Toti marii jucatori sunt pe lista marilor cluburi ale lumii. Din 9 cluburi, cred ca 10 l-ar dori imediat. 🙂 Nu e ok sa ne jucam totusi cu emotiile oamenilor. Nu este un transfer viabil si nu exista negocieri pentru transferul lui Neymar la Real Madrid. Asta cred eu, de aici din exterior. Nu sunt in club si nici nu am vreo atributie pentru a discuta eu despre transferuri. Vorbesc in calitate de suporter al Realului!” a explicat Ronaldo Nazario, care este un cunoscut apropiat al presedintelui Florentino Perez, dar si al agentului Wagner Ribeiro, foarte bun prieten cu Neymar.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap