Sa vezi si sa nu crezi: Morata, James si Mariano au marcat in acest debut de sezon cat Real Madrid

Alvaro-Morata

Transferati in aceasta vara de la Real Madrid in Anglia, Germania si Franta, Alvaro Morata, James Rodriguez si Mariano Diaz sunt protagonisti in debutul de sezon al echipelor lor.

Pana in acest moment al sezonului, gruparea blanco a marcat de 11 ori in sase meciuri, demonstrand din pacate o criza in fata portilor adverse. E drept, Realul a fost lipsita de prezenta lui Cristiano Ronaldo in acest debut de sezon.

36 de goluri va trebui sa inlocuiasca Real Madrid in acest an. Aceasta este borna golurilor marcate de James, Morata si Mariano in sezonul trecut pentru Real Madrid.

Partea proasta pentru tehnicianul Zinedine Zidane si stafful sau este ca cei trei jucatori la care s-a renuntat in aceasta vara au marcat in acest debut de an tot atatea goluri cat intreaga echipa blanco. Morata are sase goluri in sase meciuri in Premier League, in timp ce Mariano a punctat deja de patru ori in prima liga din Franta pentru Lyon. James, a evoluat foarte putin din pricina unei accidentari, dar a reusit sa-si treaca deja in cont o prima reusita pentru Bayern. In total, cei trei care in sezonul trecut erau doar rezerve la Real Madrid au marcat de 11 ori, cat toata echipa blanco in acest sezon, anunta Bernabeudigital.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap