Sergio Diaz, perla fotbalului paraguayan, transferat de Real Madrid

5 milioane de euro a platit Real Madrid pentru cel mai promitator tanar jucator paraguayan. Sergio Diaz are numai 18 ani, dar la varsta sa aduna peste 50 de meciuri la prima echipa a celor de la Cerro Porteno, echipa cea mai titrata din fotbalul paraguayan. A fost dorit de Jurgen Klopp la Liverpool, s-a declarat fan Arsenal si a fost la un pas de Juventus Torino si Manchester United inca din vara trecuta. La cateva luni distanta, Sergio Diaz a anuntat ca a devenit noul jucator al lui Real Madrid. Transferul sau a trecut prin “mainile” lui Zinedine Zidane, tehnicianul francez fiind de acord cu incorporarea revelatiei de la Turneul Sud American rezervat nationalelor Under 18, acolo unde Sergio a fost declarat jucatorul turneului.

“Va multumesc tuturor pentru sprijin. Am invatat multe alaturi de voi. Astazi, tot efortul pe care l-am depus in pregatiri, la antrenamente si in meciurile oficiale alaturi de voi si-a gasit rascumpararea. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta zi, le multumesc coechipierilor mei, antrenorilor si tuturor celor care m-au sustinut. Vreau sa multumesc de asemenea clubului Real Madrid care a crezut in mine si mi-a oferit sansa sa joc pentru cel mai mare club din lume. Este o oportunitate incredibila pentru cariera mea. Va sunt recunoscator tuturor” a anuntat ieri Sergio Diaz pe contul sau de Instagram.

Pustiul transferat de Real Madrid va evolua probabil pentru Real Madrid Castilla pentru un sezon, cu toate ca interesul in jurul sau pentru un imprumut este mare. Diaz va primi insa meciuri la Castilla si posibile oportunitati de joc la nivel de prima echipa in meciurile din Copa del Rey.

Despre autor

Tags: , ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de verg├╝enza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap