Situatia la zi a jucatorilor imprumutati de Real Madrid

vinicius-jr

Real Madrid are o serie de fotbalisti imprumutati, care dupa plecarea lui Zinedine Zidane vor cadea in sarcina noului antrenor pentru a le decide destinul. Mergi direct la lista jucatori imprumutati.

Este unul dintre detaliile pe care Real Madrid nu le poate acoperi in acest moment, neavand inca un antrenor in functie. De regula, situatia jucatorilor cedati la alte echipe era discutata imediat dupa incheierea sezonului cu antrenorul echipei sau inlocuitorul acestuia (dupa caz). Astazi, Real Madrid nu are inca un antrenor la 10 zile de la demisia lui Zinedine Zidane.

Iata cum se prezinta in acest moment situatia jucatorilor imprumutati, din punct de vedere al clubului blanco.

Fabio Coentrao: ii expira imprumutul la Sporting si gruparea portugheza ar vrea sa-l retina. Nu s-a discutat inca despre un transfer definitiv. Coentrao ar avea o oferta concreta din China.

Raul de Tomas: golgeterul lui Rayo era in vederile lui Zidane in aceasta vara pentru un come-back. Parte importanta si decisiva in obtinerea promovarii de catre gruparea din Vallecas, De Tomas are varianta de a ramane la Rayo sau de a da curs uneia din ofertele venite pe adresa sa. Se va discuta cu noul antrenor despre viitorul sau, o decizie in privinta sa urmand a fi luata ceva mai tarziu. Exista o oportunitate ca De Tomas sa devina noul Mayoral din lot.

Federico Valverde: mijlocasul lui Deportivo a avut un sezon bun in Galicia la nivel personal, insa Super Depor a retrogradat in Segunda. Vrea sa ramana la echipa si sunt sanse bune ca Madridul sa accepte acest lucru.

Martin Odegaard: a avut un sezon bun in Olanda, dar s-a accidentat destul de grav pe finalul sau. Este dorit in Spania si Anglia, iar Heerenven vrea sa-l pastreze. Si in cazul sau se va lua o decizie alaturi de viitorul antrenor. Sunt sanse mici sa fie pastrat in lot.

Lucas Silva: va ramane aproape sigur in Brazilia. Imprumut sau definitiv.

Philipp Lienhart: fundasul imprumutat la Freiburg va fi transferat definitiv la gruparea antrenata de Christian Streich

James Rodriguez: va fi cumparat definitiv de Bayern Munchen care va achita inca 44 de milioane de euro.

Abner: ramane in Brazilia cel putin pana la finalul anului

Sergio Diaz: va fi imprumutat in Segunda Division

Aleix Febas: un sezon excelent pe La Romareda este dorit in continuare de Zaragoza. Are insa oferte si din Primera Division. Nu se va intoarce inca la prima echipa

Mink Peeters: imprumutat la Almere, va reveni la club, dar i se va cauta din nou o echipa pentru un imprumut

Javi Munoz: unul dintre cei mai buni jucatori ai sezonului pentru Lorca, va fi imprumutat din nou, cel mai probabil in Segunda Division

Vinicius Junior: isi cauta deja casa in Madrid si sunt sanse bune sa faca pregatirea de vara cu prima echipa. Traverseaza un moment bun la Flamengo si in privinta lui decizia va fi luata 100% de viitorul antrenor. Acesta va decide daca il pastreaza pentru sezonul viitor in lot sau, il va imprumuta la o echipa de Primera Division.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap