Situatia lui Iker Casillas analizata de legende blanco: “Iker este patrimoniul acestui club”

Browse By

Situatia lui Iker Casillas a fost analizata pe parcursul zilei de ieri de fosti coechipieri si fost mari jucatori ai gruparii blanco. Unul dintre primii care au “luat cuvantul” a fost fostul mare capitan si coechipier al lui Casillas, Manolo Sanchis. Acesta a comentat pentru Cadena COPE gesturile lui Casillas vis-a-vis de publicul blanco, dar si relatia acestuia cu actualul capitan merengue: “Eu despre Iker Casillas vorbesc in calitate de socio si suporter al acestui club. Casillas reprezinta patriomoniul clubului Real Madrid, iar de patrimoniu trebuie sa ai grija mereu. Nu ma simt deloc linistit stiind ca unul dintre marii nostri fotbalisti va avea parte de un final de cariera atat de nefericit” a anuntat Sanchis.

Michel, fostul mare mijlocas blanco a comentat si el pentru Cadena SER situatia lui Iker: “Are nevoie de o noapte de liniste, apoi de un meci bun. Publicul de pe Bernabeu este diferit in meciurile din Europa. Eu nu cred ca va fi fluierat miercuri, mai ales daca face un meci bun. La returul cu Atletico am fost la meci si nimeni nu l-a fluierat, dar daca rezultatul miercuri nu ajuta, nu exclud aceasta probabilitate. Nimeni nu il poate invata pe Casillas sa fie madridista, pentru ca acest baiat stie ce inseamna asta de la varsta de 8 ani. Pentru mine, aceasta situatie trebuie rezolvata la finalul sezonului. Singurul vinovat in aceasta disputa este Mourinho” a atacat fostul component al Quintei.

Martin Vasquez, si el fost component al Quintei a raspuns intrebarilor adresate de COPE: “Casillas nu trebuie fluierat niciodata, pentru ca face parte dintre acei jucatori legendari ai acestui club. N-as spune ca Mourinho poarta vina pentru ceea ce i se intampla. Mourinho l-a trecut pe banca, pentru ca atunci Iker nu traversa un moment sportiv bun. Problema este ca si voi cei din presa ati gresit. V-ati transformat in portavocea lui Iker si l-ati atacat pe Lopez meci de meci, apoi cand publicul a realizat nedreptatea din jurul lui Diego, totul s-a intors impotriva lui Iker. Dar Iker nu trebuie sa raspunda pentru lipsa de experienta si diplomatie a presei si a celor care il venereaza. Casillas este o legenda si la cate a facut pentru acest club, merita un final fericit la Madrid.” a marturisit Vasquez.

In fine, Agustin, fostul portar al echipei madrilene, a lansat o ipoteza ingrijoratoare pe parcursul zilei de ieri: “O sa vedeti ca nu doar Casillas ci si Cristiano vor pleca la finalul anului. Stiu asta din surse sigure. Nu e normal ca cei doi sa primeasca fluieraturi pe stadionul pe care mereu au dat totul”

533 de meciuri a bifat Manolo Sanchis pentru Real Madrid intre 1983 si 2001

512 meciuri a jucat Michel la Real Madrid intre 1981 si 1996

262 de meciuri a strans Martin Vasquez in tricoul merengue 

53 de trofee au castigat Sanchis, Michel si Martin Vasquez la Real Madrid impreuna

 • Torpyla

  Cum se spune la bullshit în engleză?

  PR de cea mai bună calitate.

 • COSTEL

  pacat . nu trebuie fluierat ….
  eu propun sa cumparam garoafe si sa le aruncam inspre san iker la fiecare partida de acasa.

 • gabipetre

  Cea mai mare problemă a acestui club a ajuns să fie Iker şi relaţia lui cu toată lumea. Despre faptul că nu mai câştigăm un campionat, deşi avem unul din cele mai bune loturi de jucători, nimic; asta în timp ce dream-team ul lui Pep e istorie, catalanii au schimbat antrenor după antrenor, schimbă vechea gardă din mers şi atacă cu zâmbetul pe buze tripla ca pe ceva normal. Trist! Din păcate Madridul meu a ajuns o ramă în care să străluceasca alde Casillas, Cristiano sau mai ştiu eu cine, nu tabloul la care să muncească respectivii pentru a-l pune în valoare! HalaIker, HalaCristiano y nada mas!

  • http://realmadrid.com.ro/ Angelito

   Atata dreptate in doar cateva randuri. OFFF!

 • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

  1. “Dar Iker nu trebuie sa raspunda pentru lipsa de experienta si diplomatie a presei si a celor care il venereaza. ”

  2. “O sa vedeti ca nu doar Casillas ci si Cristiano vor pleca la finalul anului.”

  3. Hala Madrid!

 • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

  Cand se aduce un jucator se face preselectie si se alege cel mai bun.
  Cand ai un meci antrenorul face preselectie si il pune in teren pe cel mai bun.

  In schimb nimeni nu face preselectie cu fanii, sa se aleaga doar cei care se identifica cu adevarat cu valorile lui Real Madrid.

  Noroc cu astfel de intamplari care scot la iveala pe caracterul fiecarui fan in parte si nu mai e nevoie de preselectie, unii se taie singuri de pe lista.

Real Madrid Romania