Statistica evolutiei jucatorilor de la Real Madrid in primele doua etape de Primera

Astazi inauguram rubrica statistica pe care colegul nostru Cristian Prisacariu o pune la dispozitia fanilor infocati ai echipei Real Madrid de pe site-ul nostru. Veti putea afla toate datele importante ale jucatorilor echipei voastre favorite de-alungul unui joc, veti putea analiza cu date exacte cei mai influenti jucatori per meci si cei mai slabi jucatori ai Realului, veti putea discuta si analiza avand in fata toate detaliile pe care Cristian Prisacariu le va culege saptamanal pentru dumneavoastra.

Misiunea noastra este aceea de a va aduce mereu in prim plan articole si informatii de calitate, iar o astfel de rubrica extrem de bine documentata este foarte utila multora dintre voi. Fiecare meci al echipei noastre va avea catalogul ei, fiecare detaliu pe care un fotbalist blanco il ofera saptamanal se va regasi intr-o analiza mai mult decat interesanta si edificatorie. Nu ezitati sa ne trimiteti in continuare sugestiile voastre cu privire la imbunatatirea acestei rubrici.

Prima statistica pe care o vom prezenta astazi si pe care o puteti analiza rasfoind slide-ul de mai jos ofera cele mai importante date statistice dupa primele doua etape din Primera Division in care Real Madrid a infruntat Cordoba (2-0) si Real Sociedad (2-4).

Statistica prezentata ne arata ca Toni Kroos este jucatorul care in primele doua partide a schimbat cele mai multe pase (148) in 180 de minute jucate in primele doua runde de Primera. Germanul impresioneaza la foarte multe capitole demonstrand ca este un transfer extrem de util pentru Campioana Europei. Dintre jucatorii ofensivi, Kroos este fotbalistul care trimite cele mai multe mingi lungi si are cele mai multe pase reusite (19), avand un procent de 91% in ceea ce priveste acuratetea paselor. Cele mai multe suturi in primele doua partide le-a trimis James Rodriguez (3), jucator care alaturi de Isco are si cele mai multe greseli pe meci in primele doua jocuri (4).

Cifrele lui Isco sunt insa extrem de bune pe parcursul primelor doua jocuri. “Golden Boy 2012” a reusit pe faza de aparare sa efectueze cu succes 4 tackinguri si sa castige 4 dueluri aeriene in timp ce pe faza de atac este jucatorul cu cele mai multe dribilinguri reusite in doua jocuri (8). Isco are acelasi procentaj ca Toni Kroos (91%) in ceea ce priveste acuratetea paselor dar in numai 108 minute jucate. Totodata este unul dintre jucatorii care-si asuma un rol important pe faza de constructie la fel ca si James, Kroos sau Carvajal. Cel mai bun procent al paselor pe minut il are Sami Khedira care e drept a bifat doar 30 de minute. Dintre jucatorii care au evoluat 180 de minute in cele doua meciuri, Toni Kroos este jucatorul cu cel mai bun procentaj al paselor pe minut (0,8%).

Kroos, James si Marcelo sunt jucatorii care au reusit cele mai multe centrari in primele doua jocuri (10), numai ca brazilianul a oferit o singura centrare buna din cele 10 trimise, iar Cristiano, iar Kroos 5. Jucatorul cu cele mai multe “pase printre” este James Rodriguez, care insa in niciunul dintre meciuri nu a jucat pe pozitia care-l avantajeaza in teren. Restul datelor foarte interesante va invitam sa le analizat in slide-ul de mai jos. (pentru a ramane centrati pe poza pe care doriti, stabilitizati cursorul mouse-ului pe poza)

 

[metaslider id=2310]

 

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap