Statistica si cifre pentru derbyul Real Madrid – Atletico Madrid 1-2

Real Madrid s-a inclinat pe teren propriu in fata lui Atletico Madrid in runda a treia din La Liga. “Albii” au controlat conform datelor tehnice jocul si au incheiat partida cu o posesie net superioara de 64% si 21 de suturi expediate catre poarta lui Moya. Dintre acestea doar patru au fost cadrate (Ronaldo, Bale de doua ori si Benzema).

Cele mai multe pase cheie in acest meci le-au reusit Cristiano Ronaldo si James Rodriguez, dar nici una din cele 8 pase reusite de cei doi nu au fost concretizate cu gol. Cele mai multe pase lungi reusite le trecem in contul lui Toni Kroos (14), jucator care continua sa impresioneze la capitolul acuratete a paselor (95%). Cristiano si James Rodriguez au fost oamenii care au centrat cel mai mult pentru madrileni (10 centrari portughezul respectiv 7 columbianul), dar impreuna au bifat doar 7 centrari reusite (3 Cristiano si 4 James).

Interesant este ca Atletico, desi este considerat o echipa care intrerupe des jocul prin faulturi repetate a strans in acest meci acelasi numar de faulturi ca si Real Madrid, 12. In slide-urile de mai jos gasiti foarte multe detalii despre jocul de aseara precum si o reprezentare grafica a duelului de la distanta dintre Toni Kroos si Koke Resurection. De asemenea avem cate o harta a zonelor acoperite de trioul BBC sau Cristiano Ronaldo separat.

[metaslider id=2422]

Despre autor

Tags: , ,

Cristian Prisacariu

Prisacariu

Donec eris félix multos numerabis amicos;

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap