Stop si…de la capat!

Salutări, dragi madrileni! Azi e duminică, nu au trecut nici 24 de ore de la înfrângerea cu Barcelona, o înfrângere care se adaugă la lista celorlalte 2 umilințe pe care eternul nostru rival ni le-a administrat în ultimii ani. După rândurile scrise ieri de către Marcu și doamna Daniela, două persoane dragi mie, astăzi m-am decis să o fac și eu (vroiam aseară, dar am preferat să-mi limpezesc mintea). Știu că articolele noastre nu vor schimba nimic, iar mulți le vor percepe ca fiind scuze jalnice pentru ceea ce s-a întâmplat aseară, iar eu le respect părerile, dar adevărul trebuie spus.

Ceea ce se întâmplă la Madrid de ani buni este o rușine pentru cei care reprezintă clubul și mă refer la toți. Jucători, președinte, consiliul de directori, etc. Acest club a pierdut tot. Bazele madridismului au dispărut, căpitanii noștrii sunt pe teren doar cu numele, de identitate nu cred că mai are rost să zic. De ce toate astea? Din cauza războiului desfășurat între anumiți jucători, care nici până în ziua de astăzi nu și-au dat seama că le lipsesc bunul simț și mentalitatea de învingători pentru a se ridica la cerințele acestui club și Perez, care prin deciziile și delăsarea dânsului au contribuit la acest declin.

Cum zicea doamna Daniela ieri, Florentino nu e Bernabeu, își iubește jucătorii, dar iubirea asta e în detrimentul clubului de cele mai multe ori. Cei mai afectați din toată treaba asta suntem noi, cei care iubim acest club și pe care îl vom susține mereu, dar e musai ca lucrurile să se îndrepte, altfel vom continua pe aceeași pantă descendentă. Despre meciul de aseară nu ar fi prea multe de spus. Sper doar ca Benitez să plece, fie demis, fie de bună voie, deoarece aseară a clacat și în loc să meargă pe mâna sa, a căzut pradă leprelor ce înconjoară casa lui Don Santiago

Eu unul îi mulțumesc că a rezistat atâtea luni, deși toți l-au făcut cum le-a venit la gură, capii vestiarului nu l-au plăcut niciodată, ba chiar aseară, căpitanul nostru a trimis încă o săgeată(nu le mai țin minte șirul) către conducere aducându-le aminte despre relația excelentă pe care o aveau cu Ancelotti, iar alții abia au așteptat o înfrângere cu Barcelona ca să mai toarne o serie de comentarii stupide la adresa lui și a anumitor jucători. Indiferent de ce se va întâmpla mai departe, sper ca la sfârșitul sezonului, conducerea să se așeze la masă cu toți jucătorii și să poarte o discuție cât se poate de constructivă, scopul principal fiind binele acestui club, altfel situația nu se va schimba. Cu toții ne dorim un proiect sănătos, nu?

Atunci cu toții trebuie să tragă în aceeași direcție, nu separat, ghidat de interesele personale.

-Următorul antrenor trebuie să fie susținut de către toată lumea și din toate punctele de vedere.
-Un căpitan adevărat, nu unul care să îmi promită aceleași lucruri lipsite de nuanță și ce se crede mai presus de club.
-Perez să taie din influența vestiarului care toacă de ani BUNI ceea ce lor nu le convine.
-Spiritul madridista. Raul, Hierro, Guti, Salgado, Juanito. Actualii, viitori căpitani să-și aducă aminte de cuvintele spuse de Juanito la vremea sa: „Lumea mă face golan. Nu zic că nu sînt. Dar am udat cu sudoarea mea gazonul de pe «Bernabeu» mai mult decît au făcut-o toţi grădinarii din Madrid”. Sau poate vă place asta.„Viața mea? Mă simt binecuvântat! Am îmbrăcat cel mai frumos tricou din lume și l-am apărat cu prețul vieții mele. Tricoul acestui club reprezintă singura motivație de care eu am sau voi avea vreodată nevoie”.
Când aceste cerințe vor fi îndeplinite, Realul nostru va arăta altfel, până atunci, putem număra pe degetele de la ambele mâini câte momente de neuitat am avut parte în ultimii ani.

Despre autor

Tags: ,

Andrei Sida

Andrei Sida

Top
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap