Tridentul BBC: 97 de goluri si 48 de pase decisive in acest sezon !!!

Browse By

97 de goluri. Atat au marcat in acest sezon Cristiano Ronaldo, Karim Benzema si Gareth Bale, cei supranumiti de presa spaniola “Tridentul BBC”. Cei trei jucatori care au costat Madridul 230 de milioane de euro au marcat in acest sezon impreuna mai multe goluri decat echipe ca AS Monaco, Olympique Lyon, Schalke, Bayer Leverkusen, AS Roma, Fiorentina, Inter Milano, AC Milan, Everton, Tottenham, Manchester United, Sevilla sau Valencia.

27 dintre golurile lor au fost reusite in Uefa Champions League, cifra hotaratoare in parcursul madrilenilor spre La Decima. Cristiano Ronaldo cu 51 de goluri este cel mai bun marcator din Europa, Benzema are 24 de goluri in acest sezon, iar Bale la debut a inscris de 22 de ori pentru Real Madrid. Portughezul si galezul au fost insa accidentati destul timp in acest sezon, fiecare lipsind cel putin 40 de zile din sezonul competitional 2013-2014.

Karim Benzema si Gareth Bale au lucrat insa si la capitolul pase decisive. 16 pase de gol are francezul Benzema in acest sezon care pare sa fie cel mai bun sezon al sau din cariera. “Expresul de Cardiff”, Gareth Bale, totalizeaza 19 pase decisive in acest an competitional, reusind in ciuda problemelor fizice sau de adaptare un sezon mult peste asteptari. Totodata Bale a devenit primul fotbalist galez din istorie care marcheaza intr-o finala de Champions League. Cristiano Ronaldo are 13 pase de gol in 2013-2014, ceea ce duce BBC la incredibla cifra de 48 de pase decisive in acest sezon competitional!!

 • FroNa

  Afara toti!!!!! Sa vina Suarez, Reus si Banel!!!

  • Torpyla

   vorbesti prostii.eu cred ca ne trebuie rooney,aguero si fratele lui eden hazard pentru ca e de viitor + pogba.

  • BogdanRM

   =))

 • Odagiu Marius

  In sezonul 11/12 , cand am castigat La Liga cu record de puncte si record de goluri , tridentul HigROBen a marcat 118 goluri 🙂 si peste 40 assisturi 🙂 60 Goluri Cris , 32 Benzema si 26 Higuain 🙂

  • Torpyla

   sa vedem ce se intampla in al 2-a sezon.

   antrenor nou si jucatori multi noi in sezonul asta.

 • motanu

  MDA ASA ESTE A FOST SI ALT TRIDENT MAI PRODUCTIV …
  INSA CRED CA ACESTA ARE FORTA SI VINE FARA NIMIC DE PE BANCA ….
  CELALALT JUCAU PE RAND IN GENERAL ACUM JOACA TOTI ODATA IN GENERAL.
  LA ACESTA MAI EXISTA CEL PUTIN INCA ATATEA PASE DE GOL RATATE DE UNUL DIN EI SAU DE COECHIPERI …
  mie personal mi se pare o linie de atac completa .

  • BogdanRM

   Pe banca poate aparea Jese, sezonul asta a facut-o magistral..

 • C@R@S

  Simply the BEST!!! daca fara pregatirea de vara a avut un sezon remarcabil dapoi cu pregatirea cum o sa arate Gareth in urmatorul sezon :O

Real Madrid Romania