Ultima sansa pentru intarirea atacului: Falcao sau Chicharito pot ajunge la Real Madrid

Real Madrid incearca in ultima zi de transferuri sa-si dubleze unul dintre posturile deficitare din acest debut de sezon. Radamel Falcao a fost omul propus de Jorge Mendes campioanei Europei pentru un transfer in aceste ultime 10 zile, dar sosirea atacantului columbian pare sa fie blocata de decizia tehnicianului italian Carlo Ancelotti.

Antrenorul care a adus La Decima pe Santiago Bernabeu a fost consultat de Florentino Perez cu privire la oportunitatea aducerii lui Falcao la Real Madrid. Conform unor informatii din apropierea clubului, Real Madrid are transferul lui Falcao ca si parafat, insa totul depinde de decizia antrenorului nascut la Reggiolo. Se pare ca Ancelotti le-ar fi explicat presedintelui Florentino Perez si vicepresedintelui Jose Angel Sanchez de ce sosirea lui Falcao nu este cea mai oportuna. In primul rand Ancelotti nu considera ca Falcao este cel mai potrivit atacant pentru sistemul sau de joc, Falcao fiind genul de atacant pentru care echipa trebuie sa joace, nu atacantul care sa joace pentru echipa precum Karim Benzema. In alta ordine de idei, Ancelotti le-a explicat sefilor sai ca atacantul columbian reprezinta o presiune reala pe umerii lui Benzema, o presiune pe care Carletto n-o vede drept utila in acest moment. Nici problema salariului nu este una tocmai linistitoare pentru Ancelotti. Falcao ar putea ajunge sub forma de imprumut pe Santiago Bernabeu, dar madrilenii ar trebui sa-i plateasca un salariu egal sau chiar mai mare cu cel al lui Karim Benzema, o situatie care iarasi ar putea naste probleme. Ancelotti i-a recunoscut presedintelui Perez ca lotul este modest din punct de vedere numeric in acest moment si ca sosirea unui atacant poate fi oportuna, dar si-a reiterat convingerea ca transferul lui Falcao este mai mult o problema decat o solutie.

Din informatiile noastre, Falcao si-a dat imediat acceptul sa imbrace tricoul blanco, iar decizia finala va fi luata astazi de Florentino Perez. Presedintele madrilenilor nu isi doreste insa sa treaca peste capul antrenorului sau, astfel ca astazi va avea loc discutia finala in privinta lui Falcao. In cursul zilei de ieri, columbianul a postat pe contul sau de twitter un mesaj prin care isi declara fericirea ca a ajuns in sfarsit la Real Madrid. Mesajul a fost sters la sase minute de la aparitie, iar Falcao a sustinut ieri ca este un simplu fotomontaj. Pe reteaua favistar, o retea pe care mesajele nu se pot sterge, postarea lui Falcao aparea insa ieri ca o postare normala.

Untitled

Transferul lui Falcao s-ar putea realiza totusi astazi in ciuda faptului ca Radio Montecarlo anunta ca jucatorul poate ajunge la Manchester City, echipa cu care postul de radio mongeasc sustine ca Falcao s-a inteles ieri (englezii ar fi oferit 45 de milioane cash, Real s-ar fi inteles pentru un imprumut). Daca Florentino Perez decide sa treaca peste decizia antrenorului sau, Falcao va fi anuntat astazi drept noul jucator al lui Real Madrid.

In caz contrar (mai ales ca impresarul fotbalistului Jorge Mendes joaca practic la doua capete), madrilenii pastreaza si alte variante, desi nu este exclusa nici varianta ca gruparea blanco sa nu mai transfere niciun atacant. Unul dintre jucatorii luati in calcul, sustin sursele noastre ca este Chicharito Hernandez. Mexicanul si-a dat imediat acordul sa ajunga la Real Madrid prin intermediari si este un jucator cu care si Carlo Ancelotti pare de acord pentru un transfer. Este posibil ca Real Madrid sa faca astazi o oferta pentru Hernandez (imprumut si optiune de cumparare sau transfer definitiv pentru 20 de milioane de euro), daca in cele din urma madrilenii se decid ca pista Falcao nu trebuie urmata. Alte nume vehiculate sunt Mattia Destro, Alvaro Negredo si Fernando Llorente, dar pentru niciunul dintre acestia pana ieri nu se deschisese vreo discutie intre cluburi.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap