Ultimele ore de mercato: Florentino si Khelaifi au discutat despre Verratti

Cu cateva ore inainte de inchiderea perioadei de transferuri, Chicharito Hernandez a fost anuntat oficial drept noul jucator al campioanei Europei, Real Madrid. Mexicanul a efectuat in aceasta dimineata vizita medicala, a semnat un contract de imprumut pentru un an de zile si va fi prezentat doar intr-o conferinta de presa in jurul orelor 17:30 in Spania.

Real Madrid nu va mai face probabil niciun transfer pana la inchiderea perioadei de mercato, desi surse din apropierea clubului madrilen confirma interesul lui Florentino Perez pentru Marco Verratti, mijlocasul italian de la Paris Saint Germain. Jucatorul reprezinta o cerere expresa a lui Carlo Ancelotti, iar plecarea lui Xabi Alonso pare sa fi deschis si mai larg usa spre varianta Verratti. Din cate se pare, la Monte Carlo, Florentino Perez si Naser Al-Khelaifi au discutat saptamana trecuta despre posibilitatea ca Verratti sa ajunga pe Santiago Bernabeu, insa nu s-a facut nicio oferta concreta din partea madrilenilor pentru un eventual transfer al pustiului italian.

Cu toate acestea, la finalul jocului de aseara dintre Real Sociedad si Real Madrid, Ancelotti si Perez au reintrat pe pista Verratti si nu ar fi exclus ca astazi, conducerea madrilenilor sa faca o oferta de 50 de milioane de euro pentru internationalul italian. Sansele ca Verratti sa paraseasca totusi Capitala Frantei sunt destul de mici, insa italianul este o optiune serioasa macar pentru viitor, cand Real Madrid aproape sigur va prezenta o oferta, daca nu in iarna probabil in vara viitoare.

Pentru madrileni exista in continuare si varianta Marco Reus, dar care la fel pare mult mai probabila incepand cu vara viitoare. Exista informatii ca Florentino Perez ar dori sa-l aduca inca de pe acum pe internationalul german, dar acest lucru pare destul de greu de realizat din cauza mai multor factori. Totusi, ultimele ore de mercato vor fi fie foarte linistite pentru Real Madrid, fie “albii” vor detona o “bomba” in jurul orelor 22:00.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap