Victorie uriasa pe Camp Nou: “Pentru cine?!”

Cam asta a fost intrebarea mea de dupa acest meci. Pentru cine a fost aceasta victorie? A fost pentru noi, suporterii, sau a fost pentru ei, ca echipa? A fost pentru ego-ul lor personal? A fost pentru antrenor? A fost pentru rivalitatea dintre cele doua cluburi? A fost pentru Juanito?
Raspunsul meu e urmatorul: “a fost pentru Real Madrid”. Poate nu suntem cei mai uniti, poate nu suntem cei mai devotati, ,poate nu suntem cei mai tehnici, poate nu suntem cei mai buni, poate nu suntem cei mai valorosi, poate nu suntem cei mai puternici dar atunci cand spiritual clubului se trezeste in noi, suntem REAL MADRID!

M-am bucurat sa vad ca in aceasta seara atitudinea a fost cea care trebuie. Fotbalistic nu am fost stelari, dar am aratat ca acest tricou nu TREBUIE murdarit cu “rusine”. Indiferent de rezultatul de pe tabela,eu as fi fost multumit. Toti cei de pe teren au dat totul, iar pentru asta pot fi doar multumit. M-am bucurat sa vad daruirea lui Marcelo si a lui Carvajal, m-au bucurat emotile lui Casemiro, m-a bucurat increderea lui Cristiano Ronaldo, m-a bucurat linistea lui Kroos, m-a bucurat constanta lui Navas, m-a bucurat inspiratia de moment a lui Benzema si faptul ca nu a cedat psihic momentului mai slab prin care trecea, m-a bucurat faptul ca Bale a creat panica arogantilor din apararea catalanilor, m-a bucurat si efortul celor doi fundasi centrali Ramos si Pepe, m-a bucurat bucuria de final a lui Lucas,Kiko si Marcelo, m-a bucurat atitudinea recenta a lui Jese, dar cel mai mult m-a bucurat faptul ca Juanito a aplaudat de acolo de sus. Nu am fost suparat o clipa pentru rosul primit de Sergio.

Nebunia lui face parte dintr-un intreg pe care il iubim si alegem sa il acceptam. VREAU SA CRED CA TREBUIE SA APRECIEM CE AVEM SI NU SA CRITICAM CE NE LIPSESTE. Vreau sa cred ca Marcelo e unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume, si ca ne putem bucura de ce realizeaza si nu sa ne plangem de ce ii lipseste. Vreau sa ma bucur si sa am incredere in Benzema, nu sa-mi doresc mereu o schimbare pentru ca MI SE PARE MIE ca nu e la fel de bun precum Suarez,Aguero,Lewandowski. Vreau sa-l sustin pe Benzema, cu tot cu greselile pe care le face. Nu voi fi mereu de acord cu ce va face, sau cu anturajul sau, dar ii voi dori mereu binele si success la clubul pe care il am in suflet. Vreau sa-l sustin pe Cristiano Ronaldo in momentele in care are nevoie de sustinerea mea pentru ca si-a castigat-o de nenumarate ori.

E vina lui ca a ridicat stafeta atat de sus,dar e de datoria noastra sa ne amintim ca e inuman ceea ce realizeaza constant acest FOTBALIST. M-a bucurat atitudinea lui Cristiano Ronaldo inca de la minutul de reculegere in memoria lui Cruyff( poate omul cu cel mai mare impact asupra fotbalului in toata istoria sa). M-am bucurat sa-l vad din nou facand recuperari si blocand atacuri in propriul careu. M-a bucurat sa vad dorinta de a castiga din ochii lui. Un om care le-a castigat pe toate si totusi doreste sa demonstreze in continuare ca merita apreciat. Nu e un egoist. El doreste sa ne ofere tuturor o bucurie, iar cand nu ii iese, noi il judecam gresit in loc sa il sustinem si sa-I multumim pentru ca incearca si nu se opreste niciodata.

Poate asta e un nou inceput de drum. Poate cu acest meci reusim sa ne punem pe picioare si sa crestem frumos,sa devenim uniti, sa avem o idee comuna. Poate ca e timpul sa iesim din aceasta degringolada. Sper din tot sufletul ca acest meci sa reprezinte un inceput nou…pentru toti.

Despre autor

Tags: , ,

Torpyla

Torpyla

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap