Xabi Alonso a retrait emotionat momentele care au adus La Decima la Madrid: “Real Madrid reprezinta istoria fotbalului”

Browse By

Adidas a distribuit un video impresionant cu mijlocasul madrilenilor, Xabi Alonso, retraind momentele de exceptie care au adus La Decima la Madrid. Momentul care a purtat denumirea de “We surprise Xabi Alonso” a aratat un Xabi diferit. Surprins si placut impresionat, Xabi Alonso a savurat emotionat momentele golurilor marcate in finala de la Lisabona.

Cu castile pe urechi si vizibil emotionat, Xabi a marturisit: “Sa imbrac acest tricou al Realului si sa reprezint aceasta emblema este cel mai important lucru care se poate intampla unui fotbalist ca mine. Real Madrid reprezinta istoria fotbalului si sa reprezinti acest club implica mult responsabilitate, dar si multa mandrie. Toti cei care n-am jucat am suferit mult. Ma astptam sa sufar din afara terenului, dar nu atat de mult. Insa nu cred ca exista vreo maniera mai frumoasa de a trai suferinta. A fost cel mai frumos moment!”.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 • Torpyla

  frumos,emotionant,demn de respect.

 • El Sie7e (Marius Odagiu)

  Un profesionist desavarsit si un jucator demn de Real Madrid.

  Xabi se identifica cu Real Madrid !

 • Spines

  Nu stiu cum unii jucatori sunt atat de usor de apreciat.

  • http://realmadrid.com.ro Angelito

   N-am inteles daca a fost o ironie sau o lauda, sincer. Daca a fost o ironie, ma depaseste, mai ales ca nu-i vad rostul; daca a fost o lauda, chiar cred ca un fotbalist atat de profesionist, ordonat si valoros merita sa-si castige usor simpatizanti.

   • Spines

    Chiar nu as avea de ce sa am o asemenea ironie fata de un jucator care si-a facut treaba in orice circumstante.

    • http://realmadrid.com.ro Angelito

     Multumesc, am inteles 🙂

 • psycho

  SUPER XABI !!
  m-a ”distrus” pe final de cmpionat si acum in pretemporada dar le consider accidente.mi-a fost dor de el in finala oricum.

Real Madrid Romania