A BOLA: Real Madrid nu este interesata sa-i prelungeasca acordul lui Pepe

Conform cotidianului portughez A Bola, Real Madrid nu pare dispusa sa-i ofere un nou angajement fundasului central, Pepe. Sursa amintita sustine ca Pepe poate deja negocia in ianuarie plecarea sa de pe Bernabeu, Manchester City si Manchester United fiind echipele cele mai interesate de fundasul lusitan.

Pepe isi termina contractul cu Real Madrid in iunie 2016,iar gruparea blanco intentioneaza ca in acest sezon sa-i acorde prim planul, urmasului sau,Raphael Varane. A BOLA sustine ca in vara viitoare, Real Madrid isi va alege doi fundasi centrali din lista ce-i cuprinde pe Inigo Martinez, Aymeric Laporte, Nicolas Otamendi si Jesus Vallejo.

Pepe a venit la Real Madrid in 2004 de la FC Porto pentru 30 de milioane de euro. Lusitanul in varsta de 32 de ani a bifat 195 de jocuri in Primera Division pentru gruparea blanco marcand de zece ori si a strans in cariera sa la Madrid, doua titluri de campion al Spaniei, o Uefa Champions League, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor, doua Cupe ale Spaniei si doua Supercupe ale Spaniei.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap