ABC: Liderii vestiarului si-au ales antrenorul pe care il vor sustine in cazul demiterii lui Benitez

Cotidianul ABC sustine in editia sa de astazi ca vestiarul si-a ales favoritul pentru a-l inlocui de la carma formatiei pe Rafa Benitez. Cum care vestiar? Vestiarul celui mai puternic club din lume, pentru ca Real Madrid pune mai nou antrenorii dupa pofta jucatorilor care de fapt par sa conduca ostilitatile in ceea ce priveste banca tehnica a acestui club.

In caz de demitere a antrenorului Rafael Benitez, cotidianul madrilen ABC a aflat ca “los pesos pesados” din echipa blanco (a se citi liderii vestiarului madrilen) au optat in discutii private cu oficialii clubului merengue pentru numirea lui Zinedine Zidane in functia de antrenor principal. Aceiasi “pesos pesados” nu doresc intoarcerea lui Jose Mourinho la echipa, sustine ABC fiind incantati si entuziasmati de sansa de a lucra cu antrenorul de la Real Madrid Castilla. Acestia considera ca Zidane ar putea lega tot ceea ce lipseste in acest moment echipei: vestiarul de conducere, echipa de suporteri, banca tehnica de jucatori.

ABC sustine chiar ca Sergio Ramos, Pepe sau Marcelo i-au trimis mesaje de incurajare cu ocazia sarbatorilor antrenorului de la Castilla, asigurandu-l de tot sprijinul lor in cazul in care Benitez va fi indepartat. Pentru ca nu-i asa? Asa trebuie sa actioneze “liderii” unui vestiar: pe la spatele actualului antrenor si in contrast cu binele clubului. Prioritar este “binele” pe care ei il considera bine! Daca as fi jucator la FC Barcelona, citind astfel de informatii mi-as face deja planuri pentru a mari vitrina personala de trofee. Se pregateste sa devina neincapatoare…

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap