Acord pentru Toni Kroos: Real Madrid plateste 24 de milioane pentru starul lui Bayern Munchen

Real Madrid a obtinut acordul lui Bayern Munchen pentru transferul lui Toni Kroos in cursul zilei de miercuri. Gruparea blanco va plati 24 de milioane de euro gruparii bavareze si ii asigura lui Toni Kroos un salariu anual de 5 milioane de euro pe sezon. Suma pentru care Real si Bayern s-au inteles in privinta lui Kroos ar putea creste in functie de performantele pe care starul german le va obtine pe Santiago Bernabeu in urmatorii ani. Toni Kroos este primul transfer al verii pentru noua campioana a Europei, Real Madrid avand acordul jucatorului inca de acum o saptamana. Cel mai probabil el va purta la gruparea blanco tricoul cu numarul 8. Pe 15 martie 2014, Realmadrid.com.ro a anuntat in premiera discutiile pentru starul german si a negat totodata posibilitatea ca alti doi jucatori ai bavarezilor sa ajunga pe Santiago Bernabeu. Toni Kroos a refuzat un salariu de 7 milioane de euro propus de Manchester United si actualul sau club, Bayern Munchen acceptand oferta inferioara a gruparii madrilene!

Mijlocasul german in varsta de 24 de ani s-a nascut la Greifswald si joaca din 2006 pentru Bayern Munchen. El si-a inceput cariera de junior la Grifswalder SV si Hansa Rostock, dar a fost rapid reperat de scouterii lui Bayern in 2006. Un an mai tarziu debuta deja pentru echipa mare a clubului bavarez. In sezonul 2009-2010, Kroos a evoluat pentru un an de zile la Bayer Leverkusen, echipa pentru care a facut un sezon exceptional sub comanda lui Jupp Heynckes, marcand de 10 ori in 43 de partide si pasand de alte 11 ori decisiv pentru colegii sai. A debutat in nationala Germaniei in 2010 si a strans de-atunci 48 de selectii si cinci goluri pentru NationalMannshaft. El a fost un element foarte important in echipa lui Bayern Munchen care a reusit tripla in sezonul 2013-2014 cu Jupp Heynckes antrenor.

In acest moment singura piedica in calea transferului lui Kroos la Real Madrid o poate reprezenta conform informatiilor din presa germana Pep Guardiola, care i-a cerut lui Kroos sa poare o ultima discutie intre patru ochi dupa revenirea sa de la Cupa Mondiala. Decizia lui Kroos este insa luata de mult timp: Real Madrid sau nimic!

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap