Alarma intre sefii de pe Bernabeu: “Echipa asta nu stie ce joaca!”

“Madridul nu stie ce joaca” este una dintre frazele rostite de unul dintre membrii Consiliului de Aministratie al clubului blanco la finalul partidei de pe San Mames. Cel putin asta sustine cotidianul spaniol ABC, care anunta ca mai marii de pe Bernabeu resimt puternic criza evidenta de forma a echipei conduse de Carlo Ancelotti.

Acelasi cotidian sustine ca atat Florentino Perez cat si o parte dintre membrii Consiliului de Administratie si-au pierdut rabdarea dupa esecul de la Bilbao: “Sa pierzi se poate intampla oricui, dar o asemenea echipa nu poate sa lase o impresie atat de urata” este o alta fraza pe care a rostit-o unul dintre apropiatii lui Perez din Consiliul Director, sustine aceeasi sursa.

Principalul semnalat pentru aceasta criza pare antrenorul Carlo Ancelotti care, sustine jurnalistul Jose Joaquin Brotons, crede ca lotul este atat “prost gestionat cat si organizat si pregatit fizic”. Cotidianul ABC este acelasi cotidian care a anuntat cu trei luni inainte plecarea lui Jose Mourinho de la Real Madrid, din cauza conflictului cu o parte a membrilor Consiliului de Administratie al Clubului, dar si cu cea mai mare parte a presei spaniole ori cu unii jucatori.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap