Alexis Sanchez, marea mutare a iernii pentru Real Madrid?

alexis(1)

Oficialii blanco sunt destul de sinceri cu ei insisi: cred ca n-au procedat bine in vara, cand nu au adus niciun nume cu adevarat mare in lot. Tinand cont de debutul slab de sezon din La Liga si Uefa Champions League, conducerea clubului blanco cauta solutii, dar niciuna dintre ele nu vizeaza inlocuirea antrenorului, asa cum anumite medii spaniole anuntau ieri. Zidane se bucura de increderea deplina a conducatorilor de pe Santiago Bernabeu, o incredere care nu poate fi zdruncinata atat de usor.

In schimb, Madridul cauta solutii la nivel de lot. S-a vehiculat deja ca gruparea blanco ar incerca achizitionarea portarului Kepa de la Athletic Bilbao, dar vorbim mai mult de un transfer pentru viitor, din categoria Ceballos, Vallejo sau Theo. Nu este inca deloc clar daca Madridul va ataca mercato-ul din iarna, dar au aparut numeroase speculatii care sustin ca Real va cauta sa-si intareasca totusi compartimentul ofensiv in iarna.

Daca aducerea lui Aubameyang este dificila pentru perioada aceasta intre sezoane, tinand cont de pretul mare pe care BvB il cere pentru atacantul sau, un alt nume a inceput sa apara tot mai des pe buzele oficialilor blanco. Chilianul Alexis Sanchez de la Arsenal ar fi intrat pe lista lui Zidane avand cateva avantaje majore pentru un transfer din iarna pe Bernabeu.

Dincolo de calitatea indiscutabila si de faptul ca poate acoperi mai multe pozitii in teren, Sanchez va avea un pret mic de transfer, undeva pana in 30 de milioane de euro, tinand cont ca chilianului ii expira contractul in vara. Guardiola il doreste cu orice pret la City si a fost dispus sa dea 60 de milioane de euro pentru el in vara, dar transferul a fost in cele din urma blocat. Acum, se aude ca Madridul s-ar fi asezat deja la primele discutii cu Fernando Felicevich, agentul fotbalistului. De urmarit…

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap