Alvaro Arbeloa s-a retras: GRACIAS por todo, espartano!

Arbeloa

Alvaro Arbeloa si-a agatat ghetele in cui si ar putea incepe o noua cariera de oficial in birourile de la Valdebebas. Fostul mare jucator merengue a explicat la EsRadio decizia de a renunta la fotbal si planurile sale de viitor:

Despre retragere: “Atunci cand zi de zi de antrenezi si joci cu cei mai buni, este dificil sa cobori nivelul. Am avut propuneri din Statele Unite, Qatar si China, dar niciodata nu m-am gandit la bani, intotdeauna am prioritizat fotbalul. N-a fost usor sa iau aceasta decizie, insa familia mi-a fost alaturi si m-a sprijinit”

Despre viitorul la Real Madrid: “Nu ma voi autopropune niciodata. N-am nicio graba, nu ma voi autopropune, daca pot sa ajut o voi face intotdeauna cu dragoste, din dragoste pentru acest club care mi-a dat totul”

Despre cel mai fericit moment al carierei: “Atunci cand castigi, te obliga acest lucru s-o faci in continuare. Prima Champions League a fost incredibila”

Despre Jose Mourinho: “Cel mai sincer om pe care l-am intalnit in lumea fotbalului. Nu admite ca jucatorii sai sa dea- sa zicem – doar 90% pe teren. E un castigator, ne-a schimbat mentalitatea tuturor. Lumea nu-l cunoaste, nu-l cunoaste ca om, majoritatea il judeca dupa conferintele de presa. Mourinho este un prieten, m-a sunat sa-mi transmita urarile sale desi traverseaza un moment foarte delicat (n.r tatal antrenorului a decedat in aceste zile)”

Despre cele mai neplacute momente: “Probabil ca au fost, in special la echipa nationala, cand mi se parea ca am comis o ilegalitate pentru ca mi-am aparat clubului. Complet neplacute acele momente”

Despre Carvajal: “Are o ambitie fantastica, fara indoiala este cel mai bun fundas dreapta din lume la aceasta ora. Nu accepta sa piarda. Imi amintesc ca jucam meciuri de tenis cu piciorul in timpul liber, iar daca pierdea nu te mai puteai intelge cu el. Eu si Nacho il tachinam, il atacam, dar el nu glumea. Nu suporta sa piarda, are ADN de castigator, are ADN-ul Madridului”

Despre plecarea de la Real Madrid: “Am primit propuneri mult mai tentante financiar decat cea din Anglia. Dar in Spania, n-aveam cum sa mai joc vreodata intr-un alt tricou. ”

GRACIAS por todo, espartano!

Despre autor

Tags: , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap