Angel di Maria foarte aproape de Paris Saint Germain

Real Madrid si Paris Saint Germain negociaza in aceste zile ultimele detalii ale transferului lui Angel di Maria in Capitala Frantei. Parizienii conteaza deja pe acordul jucatorului sud-american, astfel ca in acest moment, cele doua cluburi s-au asezat la masa tratativelor finale.

Parizienii au insa mari probleme cu regula fair-play-ului financiar impus de UEFA, problema care a amanat de altfel trecerea lui Di Maria sub comanda lui Laurent Blanc. Conform unor informatii de ultima ora, Real Madrid analizeaza in acest weekend, cea mai recenta oferta facuta de gruparea franceza, dispusa sa plateasca 80 de milioane de euro pentru jucatorul nascut la Rosario. PSG a oferit gruparii blanco varianta imprumutului pentru un sezon al argentinianului contra sumei de 10 milioane de euro, imprumut care in vara lui 2015 se va transforma in transfer definitiv pentru ca francezii se obliga sa achite alte 70 de milioane de euro gruparii de pe Santiago Bernabeu.

Din cate a putut afla site-ul nostru, Real Madrid a acceptat pentru moment aceasta varianta, dar presedintele Florentino Perez, dupa ce s-a consultat in prealabil cu avocatii sai a tinut ca in contract sa fie precizat faptul ca francezii se obliga sa achite aceasta suma indiferent de situatia fotbalistului din vara anului viitor (randament, accidentari, probleme de comportament). Daca PSG va accepta aceasta conditie, Angel di Maria va semna in aceste zile cu campioana Frantei un contract pe 6 sezoane si va incasa 9 milioane de euro pe an. Pentru argentinian exista insa si alte doua variante de transfer in caz ca tratativele cu PSG esueaza, cea mai vehiculata fiind Manchester United.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap