Batai de cap pentru Ancelotti: Sami Khedira OUT pentru doua luni

Problemele continua la Real Madrid. Sami Khedira, proaspat nominalizat de Joachim Low intre posibilii capitani ai Germaniei s-a accidentat si va lipsi de pe gazon doua luni.

Mijlocasul german Sami Khedira a suferit o ruptura musculara la piciorul stang, care il va tine departe de gazon timp de sase saptamani. Federatia de Fotbal Germana sustine ca jucatorul a venit accidentat la lotul echipei nationale, in timp ce Real Madrid sustine exact contrariul. Khedira a ratat cea mai mare parte a pregatirii de vara cu campioana Europei si il lasa acum pe Carlo Ancelotti fara prea multe solutii in vederea partidelor importante din aceasta perioada cu Atletico de Madrid si chiar FC Barcelona.

Asier Illarramendi pare acum o solutie importanta pentru urmatoarea perioada, dar mijlocasul basc a fost foarte putin utilizat de tehnicianul italian. Madrilenii risca sa alinieze din nou o echipa foarte ofensiva in urmatoarele meciuri, asa cum s-a intamplat si in deplasarea de pe Anoeta, acolo unde dezechilibrul intre compartimente a fost evident. Plecarea lui Xabi Alonso, accidentarea lui Khedira si neincrederea lui Ancelotti in Illarramendi pot produce daune importante gruparii de pe Chamartin.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap