Bayern Munchen pregateste o replica pe masura: bavarezii il asteapta gratis pe Khedira in 2015!

Viitorul lui Sami Khedira la Real Madrid ramane in continuare sub semnul incertitudinii. Ultimele informatii sustin ca internationalul german a respins posibilitatea de a se transfera in Anglia la Chelsea sau Arsenal Londra si ca i-a cerut impresarului sau, Jorg Neubauer, sa negocieze cu Real Madrid prelungirea acordului cu actuala campioana a Europei. Khedira vrea insa un salariu de 5,5 milioane de euro pe sezon, peste pretentiile gruparii blanco.

Cu toate ca negocierile dintre cele doua parti vor continua in aceste zile, se pare ca internationalul german are pregatita o varianta de rezerva mai mult decat interesanta. Jorg Neubauer si Pep Guardiola au discutat saptamana trecuta despre posibilitatea ca Sami Khedira sa ajunga pe Allianz Arena din sezonul viitor, in calitate de jucator liber de contract.

Si pentru ca ar putea veni gratis, Bayern Munchen ii pregateste un contract impresionant mijlocasului defensiv, ademenindu-l cu un salariu de 8 milioane de euro in fiecare din urmatorii sase ani de contract. Bavarezii sunt pregatiti sa ofere o replica pe masura gruparii blanco, dupa ce Real Madrid a reusit sa-l aduca pe Toni Kroos din Germania pentru urmatorii cinci ani de zile. Operatiunea Khedira s-ar putea desfasura dupa acelasi scenariu ca operatiunea Robert Lewandowski! Pentru Khedira lucrurile par acum sa capete in sfarsit o turnura normala: daca Real Madrid va accepta conditiile sale, germanul va ramane pe Santiago Bernabeu, in caz contrar, din vara, Khedira va merge la un club la fel de mare pe un salariu si mai mare decat cere acum pentru a continua la Madrid.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap