BBC plus James: 52 de goluri si 36 de pase decisive in 2014/2015

Sezonul 2014-2015 a inceput perfect pentru tridentul de aur al madrilenilor. BBC-ul face spectacol si in acest sezon pentru campioana Europei, cu toate ca Gareth Bale a jucat mai putin in acest debut de sezon decat a facut-o anul trecut. Celor trei li se adauga insa din vara acestui an, James Rodriguez, jucator care imbunatateste cu mult cifrele din sezonul trecut ale campioanei Europei in aceeasi perioada a anului.

Pana in acest moment al sezonului, tridentul BBC a punctat de 43 de ori si a contribuit decisiv cu 28 de pase de gol la golurile Madridului. Columbianul James Rodriguez aduce un mare plus in cele 1784 de minute in care a imbracat pana in prezent tricoul blanco. In acest sezon, noul numar 10 de pe Bernabeu a marcat de 9 ori si a pasat de 8 ori decisiv in 24 de partide pentru Real Madrid, ceea ce inseamna o contributie semnificativa in 17 din cele 24 de meciuri ale sezonului.

Practic de la mijlocul lui august pana la mijlocul lui decembrie, Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo si James Rodriguez au marcat impreuna 52 de goluri si au pasat decisiv la alte 36 de reusite ale coechipierilor lor. Rodriguez a jucat cele mai multe meciuri dintre cei patru (24 de partide incluzand aici Supercupa Spaniei, Supercupa Europei si Cupa Regelui), iar Gareth Bale cele mai putine (19 partide). In acest sezon, “cei patru magnifici” au marcat impreuna mai mult decat au facut-o Atletico Madrid, Valencia, Sevilla, AC Milan, Inter Milano, Juventus, Borussia Dortmund, Manchester United sau Liverpool in intreg sezonul competitional.

Despre autor

Tags: , , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap