Warning: is_readable() [function.is-readable]: Unable to find the wrapper "https" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/realmadr/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mashsharer/includes/header-meta-tags.php on line 286
Tue. Jan 21st, 2020

Bienvenido, Luka Jovic! OFICIAL: Real Madrid l-a cumparat pe atacantul lui Eintracht

Probabil ca nu mai era un secret pentru nimeni. Dar astazi a devenit oficial. Asa cum realmadrid.com.ro v-a anuntat in urma cu 2 luni, Luka Jovic este noul jucator al echipei Real Madrid.

Real Madrid a facut oficial transferul lui Luka Jovic, atacantul sarb de origine bosniaca de la Eintracht Frankfurt. Jovic (21 de ani) a fost una dintre senzatiile sezonului trecut in Europa si a marcat 27 de goluri in 48 de meciuri pentru gruparea germana.

60 de milioane de euro plateste Florentino Perez pentru a-l avea pe Jovic pe Santiago Bernabeu. 12 dintre aceste milioane ajung la Benfica Lisabona, clubul care l-a format.

Jovic este a doua mutare importanta a Madridului in aceasta vara, dupa transferul lui Eder Militao. RealMadrid.com.ro a aflat ca urmatorii pe lista sunt Eden Hazard si Ferland Mendy.

Bienvenido a tu nueva casa, Luka!