Bomba pe piata transferurilor: Real Madrid il cumpara pe Theo Hernandez de la Atletico!

Lovitura de senzatie data de Real Madrid, rivalei Atletico. Theo Hernandez, fundasul stanga imprumutat de Atletico Madrid la Alaves va juca din vara la Real Madrid dupa ce gruparea blanco va achita clauza de reziliere a contractului fotbalistului.

La numai 19 ani, Theo a impresionat in acest sezon de La Liga, cifrele sale defensive fiind superioare oricarui fundas lateral de la Real Madrid, in timp ce ofensiv fotbalistul a demonstrat calitati evidente. Real Madrid va platit conform cotidianului MARCA suma de 24 de milioane de euro, insa acest lucru va atrage un razboi deschis, intrucat intre cluburi exista un “pact de neagresiune” brevetat de presedintii Florentino Perez si Enrique Cerezo si care in trecut a impiedicat achizitionarea unor jucatori ca Aguero, Falcao sau Gimenez.

Atletico nu vrea sa renunte la tanarul sau fotbalist si i-a propus se pare un nou acord cu o clauza de rezilere dubla, dar Theo pare incantat de oferta Realului si i-a comunicat deja agentului sau Manuel Garcia Quilon ca va accepta propunerea lui Real Madrid.

Despre autor

Tags: , ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de verg├╝enza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap