Borja Mayoral bate la portile primei echipe dupa ce a marcat de 108 ori in ultimii doi ani

Borja Mayoral continua sa faca senzatie la Real Madrid. Dupa ce in 2013-2014, tanarul atacant a reusit sa puncteze de 54 de ori, dupa dubla reusita sambata in Copa del Rey, Mayoral atinge acum 54 de reusite in 2014-2015. Cifre extraordinare pentru tanarul atacant remarcat deja si de Rafa Benitez.

Borjita Mayoral pare produsul cel mai de pret pe care Real Madrid Castilla il pregateste in La Fabrica. Tanarul atacant nascut in Parla (Madrid) a atins borna 108 goluri marcate in ultimele doua sezoane pentru echipa secunda a clubului si pentru celelalte echipe la care a evoluat in aceasta perioada. Pustiul in varsta de 18 ani, masoara 1, 81 de cm si joaca la Real Madrid de la 10 ani, insa ultimele doua sezoane au fost de-a dreptul impresionante. Borjita are deja o oferta concreta pe masa din Primera Division (se pare ca e vorba de Getafe), dar dorinta sa de a juca in tricoul primei echipe se poate indeplini mai curand decat se asteapta. Noul antrenor, Rafa Benitez il ia in calcul pentru pretemporada blanco din Australia si China, in timp ce selectionerul nationalei sub 19 ani, Luis de la Fuente, l-a anuntat deja ca va conta pe el pentru proxima campanie.

Mayoral a marcat in acest sezon 39 de goluri pentru echipa sa, plus alte 4 in Copa del Rey Juvenil, 2 in Cupa Campionilor, 7 in UEFA Youth League (in 7 meciuri) si alte doua pentru Castilla (in patru meciuri). Zidane il doreste la echipa sa din vara, Getafe il vrea in Primera, Benitez tine aproape si il urmareste cu atentie. Cert este ca Borjita are in aceste ultime doua sezoane cifre mai bune pentru Real Madrid decat au avut ultimele produse de top ale “La Fabrica” in aceasta pozitie, depasind nume grele ca Alvaro Negredo, Javier Portillo, Alvaro Morata, Roberto Soldado, Alberto Bueno, Rodrigo Moreno sau Joselu Sanmartin.

Pentru selectionata sub 19 ani a Spania, Mayoral a bifat de asemenea trei jocuri si a inscris de patru ori. Insa Mayoral isi doreste mereu mai mult. Cifrele sale il califica in acest moment pentru titulatura de “chico prodigio” cum spun spaniolii sau “wonderkid” cum spun englezii. Cresterea pustiului originar din Parla nu poate fi oprita la acest nivel.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap