Burgui a semnat cu Jorge Mendes si isi asteapta sansa la prima echipa a lui Real Madrid

Jorge Franco “Burgui” a fost cel mai bun jucator al sezonului pentru Castilla lui Zidane. Visul sau de a evolua pentru prima echipa a clubului s-ar putea implini in aceasta vara, daca Rafa Benitez va decide sa-l convoace in lotul cu care va aborda prima parte a pretemporadei.

Pe numele sau complet, Jorge Franco Alvis, aripa in varsta de 21 de ani este supranumit “Burgui” datorita provenientei sale. Jorge s-a nascut in regiunea Badajoz in localitatea Burguillos del Cerro. A semnat pentru Real Madrid cand a implinit 18 ani, dupa ce impresionase in tricoul echipei Diocesano de Caceres. De atunci, Burgui a strans peste 100 de meciuri la toate categoriile, iar in sezonul precedent a fost golgeterul echipei blanco alaturi de Raul de Tomas. Visul sau este sa-i calce pe urme idolului copilariei sale, Cristiano Ronaldo, despre care spune: “Fara doar si poate este cel mai complet fotbalist din cati au existat. Are toate calitatile din lume pe care le poti pretinde de la o aripa, este fotbalistul pentru care merita sa faci mii de kilometri doar pentru a-l vedea la lucru. Genul de jucator care te poate determina sa te apuci de fotbal”.

Daca dupa finalul partidei cu Toledo (ultimul din campionat), viitorul lui Burgui  la prima echipa era incert, schimbarea antrenorului de la Real Madrid poate reprezenta o sansa uriasa pentru Jorge Franco. La inceputul anului, Burgui a primit prima veste buna din cariera sa: Jorge Mendes, cel mai influent impresar din fotbalul mondial l-a remarcat si i-a propus o colaborare, semnata dupa doar cateva zile. La finalul sezonului Castillei, Burgui a primit si o alta veste buna: Rafa Benitez vrea sa-l vada la lucru. Canteranul are sanse sa faca pretemporada la prima echipa, insa ofertele pentru el sunt foarte numeroase.

Betis Sevilla, Getafe, Sporting Gijon, Deportivo la Coruna si Sporting Lisabona il urmaresc pe Burgui, iar Real Madrid ia in calcul imprumutul sau pentru a prinde minute bune in sezonul care urmeaza. In proportie foarte mare, Zidane nu va mai conta pe Burgui in sezonul viitor in Segunda B.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap