Callejon si Higuain vin la Lisabona sa sustina Real Madrid

Nume mari pe lista invitatilor lui Real Madrid la Lisabona. Legendarii Raul Gonzalez, Amancio Amaro, Paco Gento sau Fernando Hierro vor fi alaturi de gruparea blanco la finala de sambata, 24 mai, de la Lisabona. Alaturi de ei vine si omul care a adus La Septima, marele atacant sarb, Predrag Mijatovici.

Paco Gento este omul care reprezinta primele cinci trofee ale Cupei Campionilor pentru Real Madrid (perioada 1956-1960) in timp ce Amancio este heroul La Sexta (1966). Raul si Hierro reprezinta partea ceva mai recenta a istoriei europene a madrilenilor, ei fiind protagonisti pentru Octava (2000) si la Novena (2002). Cu totii fac parte din delegatia oficiala a madrilenilor in calitate de ambasadori ai clubului de pe Santiago Bernabeu.

Alaturi de Real Madrid la Lisabona va fi si Jese Rodriguez, care se afla in plina recuperare dupa accidentarea grava suferita in acest sezon intr-o partida cu Schalke 04. De asemenea, doua prezente surpriza pentru fanii merengue si chiar pentru lotul lui Carlo Ancelotti. Fostii campioni cu Real Madrid, Jose Callejon si Gonzalo Higuain au anuntat ca vor face deplasarea in ziua finalei pentru a le tine pumnii fostilor coechipieri de la Real.

Despre autor

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap