Canteranul Sergio Reguilon ramane la prima echipa. “Dau totul pentru Real Madrid!”

Sergio Reguilon

Sergio Reguilon a fost promovat la prima echipa de Julen Lopetegui. Fundasul s-a aratat impresionat pe contul sau oficial de Twitter unde a publicat un mesaj emotionant.

“Astazi, pot spune ca visul meu a devenit realitate. Sa fac parte din cel mai puternic lot din lume inseamna nu doar o mandrie deosebita, ci si o responsabilitate imensa. Vreau sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa ajung pana aici. Pentru aceasta emblema, am sa dau mereu totul. HALA MADRID” a fost prima reactie a lui Sergio Reguilon dupa ce s-a confirmat faptul ca va avea fisa de prima echipa din acest sezon.

Cine este Sergio Reguilon: a ajuns la Real Madrid la varsta de 4 ani 

Nascut in decembrie 1996, Reguilon a ajuns la Real Madrid la varsta de 4 ani. Dupa ce si-a incheiat etapa de junior a fost imprumutat de Real Madrid la Logrones, dupa o decizie luata de comun acord cu Zinedine Zidane, antrenorul care il promovase deja la Castilla.

La Logrones a lasat o impresie excelenta si a jucat constant, astfel ca Real Madrid a decis sa-l aduca inapoi pentru a juca sub comanda lui Santiago Solari la Castilla.

Si aici s-a descurcat excelent, iar noul antrenor, Julen Lopetegui a pus ochii imediat pe el. Spaniolul l-a convocat pentru turneul de pregatire din America si l-a promovat acum la prima echipa, dupa ce l-a cedat pe Theo la Real Sociedad.

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap