Carlo Ancelotti: “Daca publicul n-a inteles schimbarea lui Isco, imi pare rau”

Carlo Ancelotti a comentat la finalul partidei rezultatul obtinut in fata celor de la Villarreal: “Este pentru prima data cand facem egal in acest sezon, insa am avut suficiente ocazii de gol. Asenjo a facut un meci foarte bun si din pacate nu am avut noroc la finalizare. Din cele 24 de suturi, numai sapte au fost pe spatiul portii, ceea ce explica in mod cert, ce am spus mai devreme. Nu stiu daca este o problema fizica, insa uneori e greu sa-ti gasesti ritmul” a declarat antrenorul italian.

Contestat si fluierat dupa ce l-a inlocuit pe Isco cu Illarramendi, Ancelotti a reactionat: “Un antrenor trebuie sa faca ceea ce crede ca este bine pentru echipa. Daca publicul n-a inteles de ce am facut schimbarea, imi pare rau. Era normal sa ofer mai mult echilibru echipei in acel moment” a anuntat Carletto.

Cu doar doua puncte avans fata de Barcelona si cu joc direct pe Camp Nou, Real Madrid nu se teme, spune italianul: “Campionatul se va decide in ultima etapa. Echipa continua sa creasca de la un meci la altul. Este adevarat ca am pierdut puncte, insa titlul se va decide in ultimul moment. Trebuie sa reactionam insa bine” crede Carlo Ancelotti.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap