Carlo Ancelotti: “Nu ma gandesc la destituire, dar e clar ca trebuie sa schimbam ceva”

Carlo Ancelotti a comentat la finalul meciului cu Schalke evolutia slaba a elevilor sai. Italianul a marturisit ca nu se gandeste la demitere, dar recunoaste ca exista loc pentru foarte multe imbunatatiri: “Trebuie sa facem mai multe pentru acest tricou, este clar. Am incredere totala in jucatorii mei si cred ca solutia pentru a iesi din aceasta criza este la jucatori si la antrenori. Din punctul meu de vedere, fluieraturile fac bine, pentru ca vin din suflet, din pasiune. Ne vor ajuta sa ne trezim. Nu cred ca jucatorii si-au pierdut increderea in mine, dar trebuie sa recunoastem: jucam foarte prost. Trebuie sa facem ceva pentru a schimba asta. Nu cred ca voi fi demis in zilele urmatoare, dar trebuie sa schimbam anumite lucruri, pentru ca responsabilitatea imi apartine”.

Italianul a comentat si problemele de natura fizica, dar si de incredere ale echipei: “Este normal sa ne lipseasca increderea in aceste momente si, da, cred ca si fizic exista probleme. Am coborat nivelul la foarte multe capitole. La pauza am discutat cu ei despre felul in care ne aparam, pentru ca acolo am comis cele mai multe erori. Nicio echipa nu a marcat patru goluri pe Bernabeu cu exceptia Barcelonei, si atunci doua au fost din penalty. Nu am avut deloc o organizare buna” a precizat antrenorul nascut la Reggiolo.

Despre imaginea pe care echipa a lasat-o aseara, Carletto a marturisit: “Nu este deloc o imagine frumoasa si este destul de clar ca ne meritam fluieraturile. Dar cred ca aceastea ne vor motiva pentru meciurile urmatoare. Am incredere in intregul lot, in ciuda faptului ca acum nu traverseaza un moment bun” a incheiat Ancelotti.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap