Carvajal: “L-as aduce pe Neymar, e cel mai dificil rival pe care l-am intalnit!”

dani carvajal

Dani Carvajal fost invitati la Onda Cero in cadrul emisiunii El Transistor. Internationalul merengue, produs al clubului blanco, a vorbit despre actualitatea de la Real Madrid, dar si despre posibila sosire a lui Neymar la gruparea blanco. Iata cele mai importante declaratii facute de Dani Carvajal, fundasul dreapta al Madridului.

“Cristiano, peste Messi. Miercuri am tinut cu Chelsea!”

“Nu vreau rivali spanioli in sferturile Uefa Champions League” a explicat Dani Carvajal care a subliniat ca intre Real Madrid si Barcelona continua sa existe o rivalitate maxima: “Ma doare ca aproape au castigat acest titlu. Banuiesc ca si pe ei i-a durut dubla noastra de anul trecut” a atacat Carva.

Fundasul dreapta merengue n-a stat prea mult pe ganduri cand a fost pus sa aleaga intre Cristiano si Messi: “Cristiano este peste Messi” a explicat sec Dani, care a facut apoi inca o alegere interesanta: “Griezemann sau Neymar pentru Real Madrid? Uf, dificil … Eu l-as aduce pe Neymar!”.

Evident, canteranul blanco n-a putut evita subiectul Zidane: “Incearca multe, ne vrea pe toti, intotdeauna montati. Zidane este un antrenor mult mai bun in acest sezon, la inceput a fost mult mai introvertit, se vedea cu ochiul liber cat fotbal stie si ca are puterea de a controla un vestiar precum e al nostru. Zidane impune respect, si ne face sa mergem in aceeasi directie. Cand era secundul lui Ancelotti ne explica multe chestii, ne dadea sfaturi, ne corija anumite greseli. Mie imi spune Carva. Tot ceea ce transmite el e spre binele nostru, vrea sa ne ajute, probabil ca depinde de fiecare cum primeste aceste cuvinte” a marturisit Daniel Carvajal.

Internationalul spaniol a explicat si situatia dificila in care s-a aflat atunci cand Real Madrid l-a adus pe Danilo: “Cel mai dur moment pentru mine a fost cand au anuntat transferul. Nivelul meu a scazut automat. Tatal meu imi spunea: «L-au adus pe asta, o sa vezi ca nu mai joci nimic». Impresarul meu m-a ajutat, mi-a explicat ca trebuie sa lupt si am facut-o!”.

Intrebari test pentru Carvajal:

 • Este Zidane cel mai bun antrenor pentru Real Madrid: Da
 • Cel mai bun adversar pe care l-ai intalnit: Lewandowski
 • Adversarul cel mai dificil de marcat: Neymar
 • Ti-ar placea ca Neymar sa joace la Real Madrid: Da
 • Messi sau Cristiano? Cristiano este mai bun ca Messi
 • Miercuri ai tinut cu Barca sau cu Chelsea: Cu Chelsea!
 • Ti-ar placea o finala de UCL contra Barcei: Da
 • Are nevoie Real Madrid de alt portar? Keylor e de ajuns
 • Ai vrea ca Morata sa revina la Real Madrid: Da, un jucator bun si un prieten bun
 • Cine are cele mai proaste gusturi muzicale din echipa: Kroos
 • E terminat BBC-ul? Nici pe departe
 • Pleaca Zidane? Eu cred ca nu, are sprijinul tuturor aici

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap