Casemiro aproape de un imprumut in Italia: Inter Milano pe urmele sale

Casemiro are şanse mari să părăsească în această vară gruparea blanco. Jucătorul este curtat de două dintre cele mai puternice cluburi din Italia (AC Milan şi Internazionale Milano), dar şi de câteva echipe din Premier League. Şi FC Sevilla este interesată de împrumutul jucătorului de origine braziliană, iar Carlo Ancelotti pare să privească deja cu ochi buni un eventual transfer al tânărului mijlocaş carioca.

În pole position pentru achiziţionarea lui Casemiro se afla însă Inter Milano. Cele două cluburi au discutat cu ocazia amicalului dintre veteranii lui Inter şi Real despre posibilitatea ca mijlocaşul brazilian să ajungă sub formă de împrumut pentru cel puţin un sezon pe Giuseppe Meazza. Casemiro ar urma să discute în această săptămână cu reprezentanţii lui Inter Milano, echipa dispusă se pare să accepte si o clauza de răscumpărare pe care Real Madrid o impune în eventualitatea în care se va ajunge la un acord pentru transferul mijlocaşului brazilian (clauza s-ar ridica la 15 milioane de euro, daca imprumutul pica).

Interesul italienilor este insă unul cît se poate de concret. Mai mult, se pare că Inter vrea o opţiune preferenţială asupra fotbalistului în cazul în care se va decide din vară să-l cumpere definitiv de la Real Madrid. La Milano se vorbeşte tot mai des despre posibilitatea ca din sezonul 2015-2016, Diego Simeone să preia gruparea “nerrazzuro”, situaţie în care şi l-ar dori definitiv pe Casemiro, un jucător pe care “El Cholo” îl apreciază foarte mult. Discuţiile vor continua pe parcursul acestei săptămâni.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap