Ce risca superstarul madrilen Cristiano Ronaldo in disputa cu Fiscul Spaniol

Emisiunea El Partidazo de la Cadena Cope arunca pe piata o informatie dura si deloc bine venita. Conform sursei citate, Cristiano Ronaldo, superstarul de la Real Madrid care a fost ieri prezent in fata judecatorilor spanioli, ar risca o pedeapsa foarte dura, una chiar privativa de libertate.

Versiunile pe care El Partidazo le ofera publicului sunt in numar de doua, dar in niciuna Cristiano Ronaldo nu prea are cale de scapare. Pe scurt, Ronaldo poate ajunge la o intelegere cu Fiscul Spaniol si achita suma de 28 de milioane de euro, urmand a primi in acest context doar o pedeapsa de inchisoare cu suspendare. Cele 28 de milioane de euro ar reprezenta de fapt datoria catre Stat, plus alte 10 milioane de euro amenda si alte 3 milioane dobanda.

Pe de alta parte, daca nu-si recunoaste fapta si nu va ajunge la o intelegere cu fiscul spaniol, Cristiano Ronaldo risca nu mai putin de 15 ani de inchisoare, anunta aceeasi emisiune, o pedeapsa mult mai dura decat in cazul Lionel Messi.

Ronaldo s-a declarat insa nevinovat la prima intalnire cu instanta spaniola, ba chiar le-a transmis juratilor ca “daca numele meu nu era Cristiano Ronaldo, acum nu eram aici”.

Despre autor

Tags: , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap