Christoph Kramer devine tot mai interesant pentru Real Madrid

Real Madrid are optiunea Lucas Silva valabila pentru luna iunie a anului viitor. Intre gruparea blanco si Cruzeiro exista un acord care il poate aduce din vara lui 2015 pe Lucas pe Santiago Bernabeu, cu toate ca Real Madrid ar fi dorit sa suplineasca absenta lui Modric in iarna prin transferul jucatorului brazilian. Clubul din Brasileirao a marit insa pretentiile in cazul in care Real Madrid il doreste in iarna pe Lucas, astfel ca gruparea blanco ar trebui sa plateasca aproape 2.5 milioane de euro in plus pentru a-l aduce mai devreme pe Silva. O problema care presedintelui Perez nu-i convine deloc este faptul ca internationalul de tineret carioca, apartine doar 70% gruparii din Cruzeiro si 30% unei firme de impresariat. Cu toate acestea, Perez si-a dat acordul pentru transferul lui Lucas, jucatori dorit in special de Carlo Ancelotti. Optiunea pare destul de sigura, iar daca antrenorul Carlo Ancelotti decide ca are nevoie de Lucas in aceasta iarna, jucatorul va ajunge la Real Madrid in ciuda pretentiilor clubului brazilian si in ciuda reticentei lui Perez de a transfera jucatori pe bani multi iarna. 

Si in acest context, madrilenii au deschis din ultimele informatii si pista Chrisoph Kramer, o informatie confirmata ieri de BILD si BBC. Internationalul german, campion mondial in 2014 cu nationala tarii sale, pare inlocuitorul ideal pentru Khedira, mai ales ca acesta il inlocuieste pe Sami si in nationala Germaniei atunci cand jucatorul originar din Stuttgart este indisponibil. Optiunea Kramer nu pare insa valabila pentru luna ianuarie, dar Florentino Perez isi face acum calculele necesare: sa aduci un campion mondial pentru o suma mai mica decat ai putea aduce un jucator necopt din prima liga braziliana, pare sa sune tentant. De altfel, Carlo Ancelotti si-a trimis doi dintre oamenii sai de incredere la ultimele doua meciuri ale echipei Borussia Monchengladbach, iar notitele par sa fie pozitive. Kramer apartine insa de Bayer Leverkusen, club unde trebuie sa se intoarca din vara si unde cel mai probabil i se va propune o marire de salariu si un nou contract pe inca trei sezoane (cu toate ca actualul expira in 2017).

Germanul pare in acest moment doar planul B al “albilor”, iar cel care va decide in privinta transferului este in exclusivitate antrenorul Carlo Ancelotti. Germanul a refuzat sa discute despre un eventual transfer la Real Madrid: “Ma simt foarte bine la Borussia. Nu este nimic decis pentru moment, am contract cu Leverkusen si din vara stiu ca ma intorc acolo. Cel putin asta stiu pana acum, vom vedea ce se va intampla” a marturisit Christoph.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap