Warning: is_readable() [function.is-readable]: Unable to find the wrapper "https" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/realmadr/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mashsharer/includes/header-meta-tags.php on line 286
Sun. Jan 26th, 2020
Cristiano Ronaldo

Comentariul zilei, post El Clasico: Respect, Cristiano!

Din cauza linkului prost am pierdut golul trei si cel mai important sarbatorirea golului lui Cristiano Ronaldo.

Ai facut un suporter foarte fericit aseara, Ronaldo, un suporter marcat de istoria acestor dueluri si afectat de incapacitatea noastra de a contracara FC Barcelona si piesa lor principala, Leo Messi. Nu stiu de cate ori am plecat capul si am strans din dinti de durere chiar pe Estadio Santiago Bernabeu.

Aseara, ai ajutat madridismul cum putini se pot lauda ca au facut-o, aseara ai oferit alinare milioanelor de inimi blanco, sfasiate de durere atatia ani, aseara ai urcat poate utimele trepte inainte de a intra in templul zeilor de pe Estadio Santiago Bernabeu. Aseara Cristiano Ronaldo a devenit Real Madrid Club de Futbol.

Imi doresc acest trofeu pentru Cristiano, el trebuie castigat si dedicat lui.

Sa-l tina la el acasa, e trofeul lui!

Parca mi-a citit gandurile portughezul, ma ardea pe retina ingrozitor miscarea lui Messi cu tricoul pe Bernabeu.

Multumesc si te respect, Cristiano!

Nota redactiei: comentariul apartine colegului cu username-ul Psycho, unul dintre cei mai vechi utilizatori ai site-ului nostru. Realmadrid.com.ro a gasit de cuvinta ca este genul de comentariu care merita mult mai multa atentie. Multumim si Hala Madrid!