Como no te voy a querer, Real Madrid?

como no te voy a querer real madrid

Cum să nu te iubesc eu pe tine, Real Madrid? Cum să nu te iubesc când mi-ai oferit atât de multe? Cum să nu te iubesc când mă faci să trec peste orice doar prin a petrece 90 de minute cu tine? Cum să nu te iubesc când “prin tine” am cunoscut unii dintre cei mai frumoși oameni din viața mea? Cum să nu te iubesc când orice se rezumă la tine?

Aseară, al meu Real Madrid a câștigat Champions League pentru a 13-a oară. A treia oară consecutiv. A patra oară în 5 ani. Ce se mai poate spune despre această echipă? Ce se mai poate spune despre acest antrenor? Cuvintele sunt de prisos, totuși voi încerca să scriu câteva rânduri, pentru cei pe care îi consider eu cei mai importanți, în semn de mulțumire.

Voi începe cu cel care a făcut totul posibil.

Zinedine Zidane (noul Di Matteo, cum îl cunoaștem noi). Îți mulțumesc. Pentru tot. În nici doi ani jumătate de când ești antrenorul nostru, ne-ai oferit cât mulți alții la un loc. Și ne-ai oferit ceva unic, anul trecut: prima echipă care își păstrează titlul de campioană a Europei. Acum, ai reușit să ne conduci către al treilea Champions la rând. Incredibil. Ești primul care reușește asta. Ești mare!

Cristiano Ronaldo, sin palabras. Ne-ai cărat în spate tot acest Champions, ai fost cel mai bun, ești cel mai bun, vei rămâne cel mai bun. Ești cel mai bun din istoria fotbalului, implicit și din istoria noastră. Nu îți pot reproșa nimic, nici ce ai declarat aseară, în cel mai prost moment posibil, nici ceea ce vei alege să faci. Este cert, pentru mine vei rămâne unic. Te amo, Cristiano!

Gareth Bale, que chilena amigo!! După ce ai fost esențial pentru Decima, exponențial pentru Undecima, home-hero pentru Duodecima, acum ne-ai adus la Decimotercera.

Karim Benzema … ne-ai închis gura! Aseară ai fost perfect, poate chiar mai mult.

Luka Modric. Tu ești un magician. Tu, alături de Toni Kroos, sunteți cei cu cel mai rece sânge posibil. Luciditatea voastră din joc este extraordinară, dar un merit enorm pentru asta îl are Casemiro, tancul nostru. Bravo, Case! Quatro temporadas en el Real Madrid, quatro Champions! Și felicitări pentru modul în care ajuți apărarea.

Marcelo, cel mai bun lateral stânga posibil. Ești uriaș, amice! Știu, tu te aperi atacând și te repliezi așteptând contraatcul știind că Ramos va rezolva problema. Sau Varane.

Întotdeauna unul dintre ei este acolo. Uneori mai apare și Dani Carvajal, unul dintre cei mai ghinioniști dintre toți. Milano… Kyev… Aproape ai pierdut finala de la Cardiff… Amino, Dani! Dar când oricare dintre voi este absent, apare acest gladiator, el canterano, Nachito! y Pura Vida! Keylor… ești ca un Pheonix pentru noi. De fiecare dată când greșești, revii și mai puternic. Felicitări.

Isco, nu sunt fanul tău, nu îmi place ceea ce oferi, dar te iubesc, ești la Real Madrid, o meriți și te voi susține mereu! Tu și “picha bro” Asensio sunteți creativi și magici, duceți Real Madrid mai departe, aveți calitatea asta.

Kiko, Luca, Achraf, Vallejo, Theo, Llorente, Ceballos, Kovacic, Lucas, Borja, și voi sunteți foarte importanți. Fără voi, restul nu ar fi atât de puternici. Și voi sunteți parte al acestui succes. Felicitări!

Aceste rânduri se vor termina cu … Sergio Ramos. Capi, te amo! Gracias por todo!

Și uite așa, s-a mai terminat un sezon, aparent în modul nostru obișnuit, con un otra Champions. Felicitări! #13. A por la 14!

Totodată, simt nevoia să vă mulțumesc tuturor celor care ați venit aseară la InFusion, suntem o familie frumoasă. Cătălin, mi-ai lipsit, hermano. La anul vom fi șefi de galerie, în Madrid.
Somos los reyes de Europa, Reyes de Europa, nos somos reyes de Europa, REYES DE EUROPA!

Despre autor

Tags: , ,

Mircea Solovastru

Mircea Solovastru

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap