Comportament reprobabil al lui Isco pe Cornella el Prat

Isco

Inadmisibil! Ceea ce Isco a facut pe Cornella el Prat se traduce prin “inadmisibil”! Pentru un fotbalist sustinut neconditionat de publicul de pe Bernabeu, de antrenor si de cea mai mare parte a presei din Spania, Isco a gafat monumental. I-au trebuit mai putin de 45 de secunde pentru a-i intoarce pe toti, impotriva sa.

La 0-0, Zinedine Zidane decide sa-l introduca in teren pe Benzema in locul lui Isco. Ce s-a intamplat din acel moment lasa serioase dubii asupra implicarii jucatorilor din acest sezon.

Ce face Isco?

43 de secunde a durat pana cand Isco Alarcon a ajuns in dreptul lui Benzema, jucatorul care trebuia sa-l schimbe. La 0-0, cu echipa sa in cautare de victorie pe un teren dificil, un fotbalist de la Real Madrid a uitat de tricoul pe care il imbraca si nu i-a pasat nicio secunda ca echipa sa evoluase lamentabil si cauta sa schimbe ceva in acel meci.

Urmariti imaginile de mai jos:

Isco e anuntat pe tabela ca va fi inlocuit. In locul sau, francezul Benzema. Isco priveste in gol si decide ca n-are niciun rost sa se grabeasca. Dar nu doar ca nu se grabeste, efectiv merge pe teren, intr-o maniera care atrage imediat atentia colegilor sai, si mai ales a capitanului Ramos.

Sergio se apropie de mijlocul terenului, striga la Isco si ii face semn nervos sa grabeasca iesirea de pe teren.

Ce face Isco?

Priveste inspre Ramos, nu reactioneaza si nicio secunda nu grabeste pasul, merge pe teren! Pe drumul catre iesire, Lucas Vazquez ii intinde mana, in timp ce Isco il ignora complet, privind cu un oarecare sentiment de manie din nou, inapoi, spre centrul terenului unde se afla Ramos.

Dupa ce Benzema intra pe teren, Isco se indreapta catre banca, acolo unde, paradoxal, Zidane isi incurajeaza unul dintre jucatorii sai favoriti. Si totusi …

Ce face Isco?

Nici nu-l priveste! Nu reactioneaza! Da din cap a nemultumire si se aseaza pe banca.

Ce a urmat?

Gerard a adus victoria gazdelor pe final, iar in vestiar, capitanul l-a luat in primire din nou pe Isco: “Aici se alearga, omule! La Madrid alergi cand iesi pe teren. Trebuie sa arati atitudiune! Sa arati respect! pentru clubul asta, pentru antrenorul tau, pentru noi toti!”.

Jurnalistul Jose Luis Sanchez sustine ca intre Isco si Ramos au intevenit contre dupa reactia Capitanului. Care Ramos apoi s-a rastit si la o parte dintre colegii sai. Sursele COPE sustin ca i-a luat pe fiecare in parte, cu exceptiile numite Lucas Vazquez, Navas, Nacho si Varane.

Despre autor

Tags: ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap