Comunicat Juntos Ganamos Siempre

Asociatia “Juntos Ganamos Siempre” isi anunta intentia de a infiinta un club sportiv in perioada urmatoare. Cum toate demersurile privind aceasta organizatie non-profit, viitoare fan-club oficial au fost facute in urma consultarilor publice generale cu voi toti, am decis sa lansam spre dezbatere si acest subiect. Acest club sportiv se vrea legat atat de numele Real Madrid cat si de numele organizatiei noastre, Juntos Ganamos Siempre si va fi dedicat cresterii de copii si juniori de pe teritoriul tarii noastre, iar pe viitor de ce nu, de crearea unei echipe care sa ne reprezinte. Clubul Sportiv va fi in mod evident reprezentat printr-un steag, o sigla si un nume oficial care urmeaza a fi inregistrat.

Si aici ajungem din nou la capitolul consultari comune. Ideea noastra este ca noi toti sa fim implicati in acest proiect astfel ca denumirea oficiala a viitorului Club Sportiv ar fi ideal daca am putea sa o alegem impreuna. Costel Strainu este omul care a venit cu ideea de a-l oficializa sub denumirea de “Real Union” insa asteptam sugestiile dumneavoastra precum si propunerile de rigoare in cadrul comentariilor pe care le veti posta in acest articol. Clubul Sportiv va avea grupe de copii si juniori care vor beneficia de conditii moderne de pregatire in speranta ca pe viitor putem directiona o parte dintre acesti copii talentati catre fotbalul romanesc sau de ce nu, catre Real Madrid (o posibilitate reala, daca tinem cont de asocierea cu Real Madrid CF). In functie de felul in care decurg lucrurile, putem de asemenea infiinta o echipa care sa reprezinta Pena Juntos Ganamos Siempre intr-o Liga inferioara din Romania, purtand aceeasi denumire si inretinuta exclusiv de noi, membrii Asociatiei. Totul tine de proiect, de viziune si de entuziasm, totul este insa la nivel de plan, astfel ca de aceea aceste consultari comune pot aduce beneficii numeroase.

Asociatia “Juntos Ganamos Siempre” infiintata de Costel Strainu in urma cu doi ani, va avea de asemenea un caracter umanitar. In discutiile noastre, clubul mama, Real Madrid CF a salutat cu entuziasm aceasta idee astfel ca pe viitor, ideea colegului nostru ar fi sa activam si acest capitol. De exemplu putem directiona acel 2% catre aceasta Asociatie, intr-un cont care va fi folosit in exclusivitate (cu dovada de rigoare, evident) pentru functionalitatea si rigorile acestui deziderat. Nu se vor scoate acesti bani de catre cineva anume ci vor putea fi folositi o data pe an pentru acte caritabile. Spre exemplu, cu ocazia sarbatorilor putem identifica la alegere o locatie (un camin de copii sau batrani) facem o strangere de fonduri si castigam cu totii. Oferim un sfarsit de an mai frumos acestor oameni neajutorati, respectam valorile clubului pe care il iubim si popularizam Asociatia JGS sau speram noi, pana atunci, Fan Clubul JGS.

Nu este obligatoriu sa fiti de acord cu propunerile, dar tocmai de aceea exista aceasta discutie libera, pentru ca vizam o transparenta totala. Lasati un comentariu cu propunerea voastra de denumire si mentionati daca sunteti de acord cu aceasta idee de proiect si de ce nu asezati in pagina un comentariu cu propriile dumneavoastra idei. Hala Madrid! Juntos Ganamos Siempre!

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap