Comunicat “Peña Juntos Ganamos Siempre Romania”: Voi alegeti noul logo oficial al fan clubului

Viitoarea “Peña Juntos Ganamos Siempre Romania” face astazi inca un pas decisiv spre oficializare. Fiecare fan club oficial al echipei Real Madrid este obligat in baza unui regulament prestabilit sa detina un sediu social, un nume oficial cat se poate de elocvent un numar de membrii cotizanti, un logo si un statut propriu. Prin efortul si priceperea colegului si prietenului Alexandru Labont (care a realizat toate logo-urile de mai jos intr-un timp extrem de scurt), am reusit sa definitivam pentru vot sapte astfel de logo-uri, despre care va invitam, pe fiecare dintre voi, sa va exprimati opinia. Este absolut normal ca decizia in privinta noului logo oficial al fan clubului sa apartina tuturor celor implicati in acest proiect, astfel ca invitam “la vot” pe cat mai multi dintre voi. O peña inseamna colaborare, transparenta, entuziasm si efort comun, astfel ca toate deciziile importante pe care aceasta asociatie le va adopta vor fi supuse de aici incolo discutiilor si dezbaterilor comune.

De asemenea, va rugam sa tineti cont de faptul ca asteptam in continuare si alte propuneri din partea voastra, mai ales daca printre voi se numara oameni priceputi in acest domeniu. Logo-ul care va intruni cele mai multe feedback-uri pozitive va devein logoul oficial al Peña Juntos Ganamos Siempre Romania.  Logourile asupra carora noi ne-am oprit sunt urmatoarele. Precizam ca intre unele dintre acestea, diferentele sunt destul e mici, dar semnificative. Asadar:

Propunerea numarul 1: Logo-ul este unul simplist si contine doua elemente grafice autohtone (chipul legendar al domnitorului Vlad Tepes imprimat in partea stanga si steagul Romaniei in zona central) precum si inscriptia fan clubului in culoarea neagra. De asemenea, elementele decorative de pe fundalul emblemei sunt de culoare neagra.

propunerea 1

Propunerea numarul 2: Logo-ul este unul simplist si contine de asemenea doua elemente grafice autohtone (chipul domnitorului Vlad Tepes in partea stanga si steagul Romaniei in zona centrala) precum si inscriptia fan clubului in culoarea rosie. Totodata, elementele decorative de pe fundalul emblemei sunt de aceeasi culoare neagra.

popunerea 2

Propunerea numarul 3:  Logo-ul este unul simplist si contine aceleasi doua elemente grafice autohtone (chipul domnitorului Vlad Tepes si steagul Romaniei) si inscriptia fan clubului in culoarea neagra. Totodata, elementele decorative de pe fundalul emblemei sunt incolore si usr incadrate de o nuanta de albastru.Steagul tricolor este mult mai vizibil pe aceasta emblema.

propunerea 3

Propunerea numarul 4:  Logo-ul este unul simplist si contine de un singur element graphic “autohton” (steagul Romaniei, plasat in partea din stanga in continuarea inscriptiei fan clubului, care are culoarea alba. Elementele decorative de pe fundalul emblemei sunt aceleasi ca pe emblema clubului Real Madrid CF folosindu-se transpartenta ca nouate de baza.

propunerea 4

Propunerea numarul 5: De aceasta data, vorbim despre varianta ceva mai complexa a unui logo. Inscriptia fan clubului se regaseste in partea de sus, iar continutul emblemei cuprinde: in partea stanga, ca element grafic autohton, emblema Moldovei; in partea dreapta, ca element grafic decorativ, reprezentativ, autohton, emblema Transilvaniei; in partea de jos ca element grafic autohton si reprezentativ, emblema Tarii Romanesti. Cei doi lei de pe logo sunt de fapt leii care se regasesc pe emblema regala din perioada monarhica a Romaniei, unul dintre elementele comune, care leaga Spania de Romania. Fundalul este alb cu inflexiuni argintii.

propunerea 5

Propunerea numarul 6: Si aceasta varianta de logo este una ceva mai complexa. Inscriptia fan clubului se regaseste in partea de sus (in culoare alba de aceasta data), iar continutul emblemei cuprinde: in partea stanga, ca element grafic autohton, emblema Moldovei; in partea dreapta, ca element grafic autohton si reprezentativ emblema Transilvaniei in partea de jos ca element grafic autohton, emblema Tarii Romanesti. Cei doi lei de pe logo sunt leii care se regasesc pe emblema regala din perioada monarhica a Romaniei, unul dintre elementele comune care pot lega Spania de Romania. In plus, stema pe care cei doi lei o prezinta contine de aceasta data cele trei litere care descriu numele fan clubului nostru in J de culoare rosie (Juntos), G de culoare galbena (Ganamos) si S de culoare albastra (Siempre). Fundalul este negru.

propunerea 6

Propunerea numarul 7: Si ultima noastra propunere este una la fel de complexa. Inscriptia fan clubului se regaseste in partea de sus (in culoare galbena-auriu), iar continutul emblemei cuprinde: in partea stanga, ca element grafic autohton, emblema Moldovei; in partea dreapta, ca element grafic autohton, emblema Transilvaniei; in partea de jos ca element grafic autohton, emblema Tarii Romanesti. Cei doi lei de pe logo sunt leii care se regasesc pe emblema regala din perioada monarhica a Romaniei, unul dintre elementele comune care pot lega Spania de Romania. Fundalul este albastru, iar emblema prezentata de lei este emblema clubului Real Madrid cu elemente transparente dar bine reliefate.

propunerea 7

 

UPDATE: In afara celor sapte loguri deja prezentate mai sus, Alexandru Labont va ingreuneaza de astazi misiunea si pe baza sugestiilor dumneavoastra si a efortului sau impresionant, in slide-showul de mai jos gasim alte variante de logo, create si in baza discutiilor purtate ieri. Daca vreuna din variantele din slide va impresioneaza, va puteti inclusiv schimba optiunea si allege o noua variant. Iata ce va propune Alex:

UPDATE 2: Tot ieri, am primit si propunera colegului si prietenului Ionut Dumitru, alias 5inco, pe care o puteti gasi mai jos. Daca va place aceasta varianta de logo, o puteti vota in continuare:

original

Rugamintea noastra este ca cei care ne vor face placerea de a se exprima in cadrul acestui articol sa o faca doar on-topic, pentru ca acesta este singurul subiect de dezbatere important pe care articolul il vizeaza. Va multumim!

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap