Cotidianul AS anunta ca Gareth Bale va juca in spatele varfului din sezonul urmator

Cotidianul AS sustine prin vocea jurnalistului Frederic Hermel ca dupa primele discutii cu oficialii blanco si cu fotbalistul, Rafa Benitez s-a decis sa-l foloseasca pe Gareth Bale in pozitia de mijlocas ofensiv in spatele varfului de atac. Hermel precizeaza ca internationalul galez nu se simte deloc confortabil in banda dreapta, acolo unde a evoluat in primele doua sezoane la Real Madrid, dar si ca, in ciuda speculatiilor, nu agreaza nici jocul in banda stanga.

Explicatia este una destul de simpla: Bale stie ca Ronaldo nu vrea sa schimbe pozitia din teren si ii respecta decizia, astfel ca varianta cea mai probabil a antrenorului Rafel Benitez este folosirea lui Bale in spatele varfului de careu, asa cum fotbalistul transferat de la Tottenham evoleaza destul de des in nationala tarii sale pentru care in preliminarii a marcat de cinci ori si a pasat de alte doua ori decisiv. Un alt motiv care sustine acest argument este si opinia lui Bale fata de Karim Benzema, despre care se pare ca i-ar fi spus lui Benitez ca este un fotbalist exemplar, generos, combinativ si participativ pentru jocul formatiei blanco.

Frederic Hermel sustine de asemenea ca in acest context, James Rodriguez va evolua in banda dreapta a terenului si ca optiunea Bale in zona centrala il va ajuta pe tehnicianul madrilen sa isi creioneze formula de start intr-un 4-2-3-1 pe care il aplica destul de des. Singura dilema a lui Benitez este daca Ronaldo poate face ceea ce isi doreste antrenorul spaniol de la el din banda.

Despre autor

Tags: , , , , ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de vergüenza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap