Cristiano Ronaldo: 294 de goluri pentru Real Madrid si 50 de suturi…in bara

Are mai multe goluri decat meciuri la Real Madrid, dar cifrele sale puteau sa aiba proportii si mai mari. Conform cotidianului AS, Cristiano Ronaldo a trimis balonul in bara in 50 de randuri de cand joaca la Real Madrid. Si asta pe langa cele 294 de goluri marcate deja in tricoul actualei campioane a Europei.

Cea mai recenta bara a internationalului portughez a fost cea de pe Nou Camp, la scorul de 0-0. Era doar minutul 11 si echipa sa putea deschide scorul la chiar prima actiune importanta de poarta. A fost a cincea bara a sezonului pentru superstarul lusitan, patru dintre ele fiind “reusite” in ultimele patru saptamani. Interesant este ca nu Cristiano este lider in acst sezon la capitolul “suturi in bara”.

Aceasta distinctie ii revine lui Gareth Bale, jucatorul galez lovind bara in 8 randuri in acest sezon. Celalalt component al BBC, Karim Benzema, a trimis si el de sapte ori mingea in bara, ceea ce inseamna ca tridentul de vis al madrilenilor a lovit bara in acest sezon de 20 de ori!!

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap