Cristiano Ronaldo: “Acest vestiar este cel mai bun din intreaga mea cariera”

In cadrul unui act promotional, Cristiano Ronaldo a facut cateva declaratii interesante despre prezent si viitor la Real Madrid.

Starul portughez considera ca actualul lot de jucatori pe care il are Realul reprezinta cel mai puternic lot de jucatori din lume, iar vestiarul blanco este, conform propriilor marturisiri, cel mai bun vestiar din cariera sa: “Probabil ca acest vestiar este cel mai bun din intreaga mea cariera. Sunt foarte fericit, colegii mei sunt extraordinari, iar corpul tehnic la fel. De altfel, stafful nostru are un urias merit in reusitele noastre, cu totii suntem fericiti la Madrid”.

Cristiano crede ca actualul Real Madrid este cel mai puternic din ultimii ani si spera sa cucereasca si mai multe trofee pe Santiago Bernabeu alaturi de colegii sai: “Auzim mereu lumea comentand ca actualul Real Madrid este cel mai bun din ultimii ani, dar vom sti asta cu siguranta daca vom cuceri trofee. Acum suntem intr-un moment foarte bun, avem 17 victorii consecutive, traversam o perioada excelenta. Suntem foarte increzatori, iar Mister este de asemenea increzator. Ne dorim sa continuam pe aceeasi linie. Imi doresc sa atat timp cat joc sa castig totul, nu-mi lipsesc cine stie ce titluri, poate cu echipa nationala am avut acea oportunitate uriasa in 2004, dar am pierdut finala. Mi-as dori poate inca o finala de Campionat European cu tara mea!” a marturisit starul portughez.

Craciunul ii aminteste de copilarie, iar Cristiano marturiseste ca aceasta Sfanta Sarbatoare o petrece mereu in sanul familiei: “Astazi este totul diferit. Pe vremuri, un fotbalist incepea sa joace fotbal adevarat pe strazi, acum o face pe terenuri artificiale, este complet diferit. Dar acest aspect ma bucura, nu ma intristeaza. Sarbatoarea Craciunului este un moment special in familia mea. In acest an am avut parte de momente emotionante, lucrurile au mers foarte bine atat la nivel profesional cat si la nivel familial. Din acest punct de vedere sunt foarte fericit. Imi voi petrece Craciunul in sanul familiei, acolo ma simt cel mai bine si vreau sa continuam aceasta traditie” a incheiat legendarul numar 7 blanco.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap