Cristiano Ronaldo cel mai utilizat jucator dupa 25 de meciuri, dar si cel mai bun

Cristiano Ronaldo este cel mai utilizat jucator de la Real Madrid in acest sezon dupa 25 de meciuri. Starul lusitan ocupa prima pozitie atat in La Liga cat si in Uefa Champions League ca numar de minute jucate. Daca in La Liga, Ronaldo a adunat 1710 minute, in Liga Campionilor acesta strange 540 de minute. Cifrele sale sunt insa incredibile: in 540 de minute in UCL, Ronaldo a marcat de 11 ori si a pasat de trei ori decisiv, iar in 1710 minute in La Liga, portughezul a marcat de 14 ori si a pasat de alte 7 ori decisiv.

In topul celor mai folositi jucatori din La Liga de Real Madrid (Benitez 18 meciuri, Zidane 1 meci pana acum), Keylor Navas este al doilea clasat cu 1530 de minute, iar podiumul este inchis de Luka Modric cu 1475 de minute. Pe locul patru este germanul Toni Kroos cu 1461 de minute in campionatul spaniol, iar al cincilea este Marcelo cu 1380 de minute bifate in campionat. Cele mai putine minute acumulate in acest sezon de Primera Division pentru Real Madrid le bifeaza Marcos Llorente (23 de minute), Denis Cheryshev (33 de minute), Alvaro Arbeloa (67 de minute) si Kiko Casilla (180 de minute).

In Uefa Champions League, Ronaldo este lider ca numar de minute jucate dar are si cifre mult superioare coechipierilor sai. Al doilea in clasament este Isco, jucator care a strans 505 minute jucate in UCL, iar al treilea Carlos Henrique Casemiro cu 450 de minute. Top 5 este incheiat de Toni Kroos (388 de minute jucate) si de Keylor Navas si Nacho (360 de minute jucate fiecare). Cel mai putin pentru Real Madrid in Liga Campionilor in acest an au evoluat Cheryshev (37 de minute jucate), James Rodriguez (65 de minute jucate) si Gareth Bale (101 minute).

James Rodriguez este jucatorul care centreaza cel mai bine din lotul blanco, avand o medie de 2.2 centrari bune pe meci, urmat in clasament de Marcelo (1.4) si Carvajal (1.2). Cel mai bun pasator decisiv al sezonului este Cristiano Ronaldo cu 10 pase decisive in ambele competitii, urmat de Gareth Bale cu 8 pase decisive si de Toni Kroos cu sase pase decisive. Desi a strans doar 599 de minute in acest sezon, columbianul James Rodriguez este lider detasat la capitolul pase cheie pe meci, atingand o medie de 3 pase cheie pe joc in campionat. Al doilea in acest clasament este Gareth Bale cu o medie de 2.5 pase cheie pe joc, iar al treilea Luka Modric cu o medie de 2 pase cheie per partida.

La capitolul pase reusite, liderul suprem este germanul Toni Kroos cu un procentaj ametitor de 93.2% pase reusite. Pe locurile doi si trei se situeaza croatii Luka Modric si Mateo Kovacic. Primul atinge un procentaj de 91%, iar al doilea de 90,9%.Cei mai bun dribleuri din lot dupa 25 de meciuri sunt Marcelo in La Liga (2.2 driblinguri reusite per meci) si Isco (in UCL, 2,2 driblinguri reusite per meci). Cei mai buni recuperatori din lot sunt Sergio Ramos cu o medie de 3 tacklinguri reusite per joc si 3.6 recuperari, Danilo cu o medie de 3.1 tacklinguri reusite per partida si 3, 4 recuperari si Casemiro cu o medie de 2.5 tacklinguri reusite per joc si 3.3recuperari. Jucatorul cu cele mai multe interventii decisive in situatie de ultim aparator este Raphael Varane (cinci), iar jucatorii cu cele mai multe mingi pierdute pe joc sunt Isco si Cristiano Ronaldo. In fine, Pepe castiga cele mai multe dueluri aeriene (2.7 in medie), urmat de Casemiro, Ramos, Cristiano si Varane.

Despre autor

Tags: ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de verg├╝enza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap