Cristiano Ronaldo vehement: “Cineva nu vrea ca noi sa castigam acest titlu!”

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo s-a dezlantuit la finalul meciului cu FC Barcelona (3-4) la adresa arbitrului basc, Undiano Mallenco. Portughezul a facut cele mai dure declaratii ale sale la adresa arbitrajului in cei cinci ani de cand evolueaza in Spania: “Probabil cineva nu vrea ca noi sa castigam acest titlu. Sunt de cinci ani aici si niciodata Real Madrid nu a fost avantajata atat de clar intr-un Clasico. S-a intamplat si astazi ceea ce se intampla aproape tot timpul: am jucat contra a 12 oameni, probabil ca cineva a vrut Barcelona din nou in lupta pentru titlu” a tunat super startul lusitan.

Ronaldo nu s-a oprit insa aici: “Daca Barcelona pierdea astazi, iesea din cursa pentru titlu. Dupa cinci ani petrecuti in Spania in sfarsit inteleg cum functioneaza lucrurile pe-aici. Suntem tristi pentru ca meritam mult mai multe dupa acest joc. Real Madrid este cel mai mare club din lume, nu caut scuze, dar acest arbitru nu este pregatit sa arbitreze meciuri cu o asemenea miza” a concluzionat Ronaldo.

Portughezul s-a declarat increzator in echipa si a multumit fanilor pentru sprijinul acordat: “Am pierdut un meci si inca suntem in avantaj. Sunt insa trist dupa acest esec. Simt ca echipa are un potential mare, simt ca putem castiga La Liga. Viata merge inainte, publicul e langa noi. Si ei simt cand echipa lupta si joaca bine dar cineva nu te lasa sa castigi. Ne-au sustinut inca din primul minut, trebuie sa castigam acest titlu pentru ei” a mai adaugat golgeterul din Primera Division.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap