Cu lacrimi in ochi, Rafa Benitez a fost prezentat oficial la Real Madrid

Rafa Benitez a fost prezentat astazi oficial in calitate de antrenor al echipei Real Madrid. Tehnicianul madrilen a lasat o puternica impresie inca de la primele minute in noua sa functie, aratandu-se vizibil emotionat de revenirea la echipa sa de suflet. Benitez s-a abtinut cu greu sa nu izbucneasca in plans si a oferit cea mai emotionanta prezentare a unui antrenor merengue dupa foarte foarte multi ani. Presedintele Florentino Perez a luat primul cuvantul: “Exigenta la Real Madrid este maxima, iar noul nostru antrenor stie asta si misiunea sa este sa ne faca si mai puternici. Rafa Benitez respira madridism si fotbal. Rafa Benitez ofera munca si pasiune pentru acest sport. Este un antrenor metodic, recunoscut pentru felul in care pregateste meciurile, dar si pentru palmaresul sau. Rafa este un om de-al casei…a fost jucator intre 13 si 20 de ani la Real Madrid, iar apoi a antrenat la diverse categorii in cadrul clubului. Alaturi de el, incepem o noua etapa, pentru ca Rafa Benitez vine astazi la clubul cel mai mare al lumii, un club cu o sete extraordinara de trofee. Rafa, bine ai revenit, acasa!”

A urmat noul antrenor al echipei, care desi a inceput cu zambetul pe buze sa vorbeasca, a cedat vizibil in fata emotiilor. Pe parcursul discursului, antrenorul dur care nu celebreaza golurile echipei sale aproape niciodata si care-si conduce vestiarul cu forta unui tiran a fost tradat de lacrimi: “Acesta este momentul in care trebuie sa spun ceva si nu prea stiu ce sa spun. Va multumesc tuturor pentru aceasta primire. Pentru mine este o zi foarte emotionanta pentru ca astazi ma intorc acasa. Nu pot promite decat munca, pasiune si devotament si sper ca lucrurile sa mearga bine pentru a putea castiga trofee.” au fost primele cuvinte ale lui Rafa la Real Madrid.

Pentru prima data dupa multi ani, un antrenor a coborat si pe gazon, condus de catre presedintele Florentino Perez. Benitez si Perez au discutat chiar pe gazonul de pe Santiago Bernabeu si au pozat impreuna pentru fotoreporteri.

Despre autor

Tags: , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap