CUATRO: Andre Gomes, tinta verii pentru Real Madrid

Cuatro anunta interesul echipei Real Madrid pentru mijlocasul portughez al Valenciei, Andre Gomes. Conform surselor televiziunii anuntate, internationalul portughez este vazut de catre Real Madrid drept inlocuitorul ideal pentru Luka Modric in viitor.

Problema in privinta lui Gomes este ca Valencia solicita 65 de milioane de euro pentru jucatorul care a mai trezit interesul echipelor FC Barcelona, Chelsea, Juventus Torino si Manchester United. “Andre Gomes este alternativa lui Zinedine Zidane, dupa ce transferul lui Paul Pogba a picat” anunta Cuatro, care noteaza importanta agentului Jorge Mendes in aceasta tranzactie: “apropierea dintre Peter Lim si Jorge Mendes, impresarul fotbalistului poate sa-l duca in cele din urma pe Andre Gomes spre Real Madrid si nu spre Premier League sau Barcelona” noteaza Cuatro.

Andre Gomes a evoluat in cariera sa la juniorii a trei cluburi importante ale Portugaliei, FC Porto, Boavista si Benfica. A debutat insa in fotbalul mare la Benfica Lisabona, de unde a fost achizitionat de Valencia in 2014 la insistentele lui Jorge Mendes. Gomes evolueaza in nationala Portugaliei din 2014 si a adunat 13 selectii, fara a puncta vreodata. Campion European in acest an cu nationala lusitana, Andre Gomes a avut unii dintre cei mai buni indici din Primera Division in sezonul 2015-2016.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap