Dani Carvajal: “Nu ma vad titular, concurenta cu Arbeloa este utila echipei”

Daniel Carvajal Ramos nu se considera titular indiscutabil pentru sezonul care sta sa inceapa. Canteranul considera concurenta cu Alvaro Arbeloa una foarte benefica: “Sincer, nu ma vad titular. Aceasta alternanta in jocuri pe care am avut-o cu Alvaro (n.r Arbeloa) a fost foarte buna pentru echipa si fiecare dintre noi va incerca sa joace cat mai mult si cat mai bine pentru a ne ajuta echipa. Sa joci pentru Real Madrid e ceva de nepretuit, dar voi incerca in acest an sa joc si mai bine decat am facut-o anul trecut” a spus fundasul dreapta spaniol.

Carvajal, care a jucat in Bundesliga contra lui Toni Kroos in perioada in care canteranul evolua pentru Leverkusen, vorbeste la superlativ despre proaspata achizitie blanco: “Este un fotbalist absolut uimitor. Ne va ajuta foarte mult in viitor, il cunosc bine am jucat impotriva lui atat in Bundesliga cat si in Champions si l-am admirat la Cupa Mondiala” spune Carvajal.

Fundasul merengue a atins si subiectul Gareth Bale: “Cred ca Gareth a avut deja un an fantastic la debut, dar acum il vad intr-o forma si mai buna. Cu totii ne concentram pentru a incerca sa ne depasim performantele din sezonul trecut” a spus Carva, care a laudat si cea de-a doua achizitie a lui Real Madrid din aceasta vara: “Un fotbalist foarte talentat, care cu siguranta ne va aduce un plus!” a spus canteranul despre James Rodriguez.

Posibilitatea madrilenilor de a castiga sase competitii in acest an reprezinta o motivatie uriasa pentru elevii lui Carlo Ancelotti. Dani Carvajal confirma: “Nu este deloc usor sa cuceresti sase trofee in acelasi an. Vom incerca pentru inceput sa cucerim Supercupa Europei, iar de-aici incolo mergem inainte. Ar fi incredibil sa putem castiga din nou Uefa Champions League” a incheiat Dani.

Despre autor

Tags: , , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap